Γερμανία: Μετά από 15 χρόνια σκληρής προπόνησης, κέρδισε το μεγαλύτερο έπαθλο στον «Εκατομμυριούχο»

Δεν είχε χάσει κανένα από τα 1.407 επεισόδια του παιχνιδιού.
Youtube

Ένας δικηγόρος στην Γερμανία κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο έπαθλο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος». Ποιο ήταν το μυστικό του; Επί 15 ολόκληρα χρόνια προπονούταν στο υπόγειο του σπιτιού του, όπως αποκάλυψε. Τελικά, οι προπονήσεις, όπως φαίνεται, απέφεραν καρπούς.

Ο 35χρονος Γιαν Στροχ είχε μανία με το εν λόγω τηλεπαιχνίδι γνώσης που προβάλλεται επί σειρά ετών στην γερμανική τηλεόραση. Φέτος, δήλωσε συμμετοχή για πολλοστή φορά και επιτέλους έγινε δεκτή. Για χρόνια έκανε αίτηση στο παιχνίδι, αλλά τον απέρριπταν. Τελικά, η αφοσίωσή του επιβραβεύθηκε. Τον κάλεσαν στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», τη Δευτέρα, και έφυγε από εκεί ως μεγάλος νικητής με ένα εκατομμύριο ευρώ!

Η προετοιμασία του για το παιχνίδι

Γεμάτος καμάρι ανέφερε στον παρουσιαστή ότι δεν είχε χάσει κανένα από τα 1.407 επεισόδια του παιχνιδιού, ενώ πολλές φορές απουσίαζε από οικογενειακές δεξιώσεις για να τα παρακολουθήσει. Μελετούσε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους και καλούσε συχνά τους φίλους του στο ειδικά διαμορφωμένο για το παιχνίδι υπόγειό του για βραδιές «Εκατομμυριούχου».

«Το γεγονός ότι πέρασα σχεδόν 16 χρόνια αναπαριστώντας το σόου αποτέλεσε αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για μένα», δήλωσε σε συνέντευξή του στην Bild. « Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν μην πάθω μπλακ-άουτ από το τρακ», παραδέχθηκε. Όμως, ανέφερε ότι χαλάρωσε μετά την ερώτηση για τα 500 ευρώ. «Σκέφτηκα ότι όλα θα πάνε καλά και ότι απλά πρέπει να φανταστώ ότι είναι ένα απλό παιχνίδι, στο δικό μου στούντιο». Πράγματι, στο υπόγειο του σπιτιού του είχε δημιουργήσει το δικό του στούντιο, όπου δεν έλειπαν ούτε η αναγνωριστική μουσική της εκπομπής.

Τι σκοπεύει να κάνει με το έπαθλο

Ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να παρατήσει τη δικηγορία. Στόχοι του είναι ένα καινούριο κοστούμι, ένα ταξίδι στην Αυστραλία και φιλανθρωπίες. Τέλος, παραδέχτηκε να δώσει χρήματα και για την ανακαίνιση του στούντιό του στο υπόγειο, αυτό που του έφερε την ανάλογη τύχη.

Πηγή: Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα