ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/05/2019 13:49 EEST | Updated 13/05/2019 14:07 EEST

Μητσοτάκης: Ο ψεύτης Τσίπρας καταγγέλλει σύμβαση που ενέκρινε η κυβέρνησή του. Αθλιότητες τα περί 7ήμερης εργασίας

«Λέει ψέματα επτά ημέρες την εβδομάδα».

Eurokinissi

«Αθλιότητες» χαρακτήρισε τα περί επταήμερης εργασίας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει γύρω από πρόσφατες δηλώσεις του.

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του. Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα. Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν επταήμερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές.Και είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας, που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.
«Οι πολίτες, όμως, που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, και που θέλουν να βγουν επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.