Τζέιμς Τσαρλς: Γιατί ο σταρ του Youtube έχασε πάνω από 3 εκατ. ακόλουθους μέσα σε μια εβδομάδα

Η blogger που τον ξεμπρόστιασε στο ίντερνετ.
Charles Sykes/Invision/AP

Ο Τζέιμς Τσαρλς είναι ένας beauty blogger και σταρ του Youtube με πάνω από 16 εκατομμύρια ακόλουθους, τουλάχιστον μέχρι πρότινος. Μάλιστα ήταν από τα λίγα άτομα που παρευρέθηκαν στο Met Gala. Τώρα, η καριέρα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Ο 19χρονος σταρ έχει χάσει μέσα σε μια εβδομάδα πάνω από 3 εκατομμύρια ακόλουθους και από ότι φαίνεται θα χάσει και άλλους πολλούς.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο που ο Τσαρλς διαφήμισε προϊόντα των Sugar Bear σε στόρι στο Instagram, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε είναι μεγάλοι ανταγωνιστές της εταιρείας Halo Beauty της Τάτι Γουέστμπρουκ, της γυναίκας που τον ανέδειξε και τον βοήθησε να γίνει διάσημος.

Η Γουέστμπρουκ τον κατηγόρησε ότι δεν της στάθηκε και ότι την πρόδωσε. Την Παρασκευή, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube διάρκειας 43 λεπτών όπου μίλησε για την διαμάχη μεταξύ τους και την απόφασή της να κόψει την οποιαδήποτε σχέση με τον Τσαρλς.

Στο βίντεο, η blogger ομορφιάς με 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Youtube, άφησε πολλά υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του Τσαρλς και είπε πως ο νεαρός διέδιδε ψέματα γι′ αυτήν, έκανε απροσδόκητες και ενοχλητικές δηλώσεις σχετικά με συναδέλφους YouTubers και πως συνεχώς προχωρούσε σε ακατάλληλα σχόλια σχετικά με τους στρέιτ άνδρες που τον ενδιέφεραν.

«Χρησιμοποιείς την φήμη, τη δύναμη και τα χρήματα για να παίξεις με τα συναισθήματα των ανθρώπων. Δεν θέλω να είμαι φίλη σου ή να έχω την οποιαδήποτε σχέση μαζί σου».

Ο 19χρονος απάντησε στη συνέχεια σε βίντεο που ανάρτησε την ίδια μέρα στο κανάλι του, ζητώντας επανειλημμένα συγνώμη στην Τάτι ενώ μίλησε και για τα θέματα που εκείνη έθιξε νωρίτερα.

«Συγνώμη για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες», λέει ο Τσαρλς και συνεχίζει: «Έκανα πολλά λάθη και προσπαθώ να μαθαίνω από αυτά. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά κάνω ότι μπορώ».

Από τότε που άρχισε η διαμάχη, ο Τσαρλς χάνει συνέχεια όλο και περισσότερους ακόλουθους με δραματική ταχύτητα ενώ η Γουέστμπρουκ από την άλλη κερδίζει όλο και περισσότερους.

Δείτε την live καταμέτρηση για να καταλάβετε την τεράστια πτώση που υφίσταται ο Τσαρλς στους συνδρομητές.

Πηγή: BBC, CNN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα