ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27/10/2021 11:11 EEST | Updated 27/10/2021 11:59 EEST

«Μου ξέφυγε ο μπαγάσας»: Τα τελευταία λόγια της Φώφης Γεννηματά στους συνεργάτες της

Ο Μανώλης Όθωνας μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο νοσοκομείο.

Eurokinissi
.

«Μου ξέφυγε πάλι ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω και αυτή τη φορά, θα τη δώσω και αυτή τη μάχη αλλά δεν μπορώ να δίνω τις μάχες όλες μαζί. Για αυτό η πολιτική θα υποχωρήσει και θα επικεντρωθώ να ξανακερδίσω τη μάχη για τη ζωή μου» είπε στους συνεργάτες της και τους δικούς της ανθρώπους η Φώφη Γεννηματά στο νοσοκομείο, όπως είπε στην ΕΡΤ ο Μανώλης Όθωνας, στενός συνεργάτης και διευθυντής του πολιτικού της γραφείου.

Όπως είπε, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν αποφασισμένη να δώσει αυτή τη μάχη και να την κερδίσει, καθώς δεν έδινε την αίσθηση ότι έχει «παραιτηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ύστατο χαίρε στη Φώφη Γεννηματά: Στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της

«Τελευταία φορά συνομιλήσαμε τηλεφωνικά το Σάββατο το μεσημέρι. Της είπα θα τα πούμε την Δευτέρα, αλλά τελικά δεν τα είπαμε ξανά», σημείωσε.

Όπως είπε, το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και ανέβαλε προγραμματισμένη ομιλία στη Νέα Ιωνία. «Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων, επαφών και περιοδειών, που ακόμη και ένας 20χρονος υγιέστατος, ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, δε, ότι η εκλιπούσα διαχειριζόταν «αυτό το πρόβλημα που δεν την εγκατέλειψε ποτέ, 14 ολόκληρα χρόνια, με μικρές ή μεγάλες εξάρσεις και προβλήματα που διαχειριζόταν με απόλυτη στωικότητα και αξιοπρέπεια, χωρίς να το βγάζει προς τα έξω».

«Μου έλεγε ότι ήταν αποφασισμένη να δώσει αυτή τη μάχη και να την κερδίσει, δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Ήθελε όλοι οι άνθρωποι οι δικοί της, οι στενοί συνεργάτες να είναι εγγυητές της ενότητας, μακριά από αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμό. “Την παράταξη και τα μάτια σας. Κάποιοι άνθρωποι που είστε κοντά μου, θα το υπηρετήσετε με συνέπεια, αυτή τη δική μου δέσμευση ότι θα εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτική της παράταξης, μέσα από μια διαφανή διαδικασία, άρτια οργανωμένη”, μας έλεγε», τόνισε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ertnews.gr