ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/04/2020 21:56 EEST | Updated 01/05/2020 09:58 EEST

Μουσικές Αγάπης: Το μήνυμα της Δήμητρας Γαλάνη και του Λευτέρη Πετρούνια στο φιλανθρωπικό challenge

Απολαύστε τη Δήμητρα Γαλάνη να ερμηνεύει με την κιθάρα της το τραγούδι της «Εγώ μιλάω για δύναμη».

Huffpost GR

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Δήμητρα Γαλάνη ανταποκρίθηκε στο challenge του χρυσού ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος την προκάλεσε στο πλαίσιο της ενέργειας Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert να του τραγουδήσει το δικό της αγαπημένο τραγούδι. 

Η Δήμητρα Γαλάνη ερμήνευσε με την κιθάρα της το τραγούδι «Εγώ μιλάω για δύναμη» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και στη συνέχεια συνομίλησαν ζωντανά στη ζωντανή εκπομπή κεντρικός παρουσιαστής της οποίας είναι ο Παντελής Βλαχόπουλος. 

«Θα ήθελα να μπορώ να σου τραγουδώ πάντα την ώρα που μας απογειώνεις» είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια απευθυνόμενη στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος εξέφρασε με τη σειρά του τον θαυμασμό και τη εκτίμηση του προς την Δήμητρα Γαλάνη, λέγοντας ότι είναι μεγάλη του τιμή να βρίσκεται στο ίδιο «παράθυρο» μαζί της και σημειώνοντας ότι είναι και η αγαπημένη τραγουδίστρια της μητέρας του. 

Η Δήμητρα Γαλάνη αναφέρθηκε στον σκοπό της δράσης, τον οποίο χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό», λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να πει «όχι» και προσθέτοντας ότι είναι εξαιρετικό «να φτιαχτεί μία ΜΕΘ από χρήματα που θα μαζευτούν από μας τους ίδιους, γιατί όλα γίνονται από μας τους ίδιους, από έναν λαό ο οποίος έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο του, από έναν λαό που μπόρεσε να πειθαρχήσει, που συνήθως είμαστε απειθάρχητοι, αλλά τελικά όταν σοβαρεύουν τα πράγματα, αυτό αποδεικνύεται...»

Τόσο η Δήμητρα Γαλάνη όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησαν επίσης για τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης οι άνθρωποι της τέχνης αλλά και του αθλητισμού. 

«Είναι τιναγμένοι στον αέρα και πρέπει το κράτος να μεριμνήσει οπωσδήποτε γι′ αυτούς», είπε η Δήμητρα Γαλάνη και πρόσθεσε: «Μουσικοί, τεχνικοί, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας στηρίζουν, αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Το ίδιο συμβαίνει και για τους ανθρώπους που συντηρούν τα γήπεδα και είναι κοντά στους αθλητές».

«Και οι ίδιοι οι αθλητές περνούν δύσκολες καταστάσεις, πιστέψτε με, είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας».. 

Παρακολουθήστε Live τις Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert από την 24MEDIA. 

Στο μουσικό challenge The Unplagued Concert, που διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό, 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged ύστερα από προσωπική πρόσκληση αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού.