Μπράντλεϊ Κούπερ: Ντράπηκα που δεν είμαι υποψήφιος για Όσκαρ

«Αισθάνθηκα ότι δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου», δήλωσε για τη σκηνοθεσία του «A Star Is Born».
Chris Pizzello/Invision/AP

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ παραδέχτηκε ότι ντράπηκε με το γεγονός ότι δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας, για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του.

Ο Κούπερ, ο οποίος σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην ταινία «A Star Is Born», δεν ήταν μέσα στη λίστα με τους προτεινόμενους, όταν ανακοινώθηκαν τον Ιανουάριο. Ο ηθοποιός είπε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε ολοκληρώσει σωστά τη δουλειά του, λίγο μετά την ανακοίνωση, παρόλο που η ταινία έλαβε μερικές άλλες υποψηφιότητες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ, «SuperSoul Conversations», αποκάλυψε: «Ντράπηκα. Βρέθηκα σε μια καφετέρια στη Νέα Υόρκη, κοίταξα το κινητό μου και η μάνατζέρ μου, μου είχε στείλει συγχαρητήρια για τις υποψηφιότητες που κέρδισε η ταινία. Δεν μου είπε τα άσχημα νέα. Νόμιζα ότι δεν είχα κάνει σωστά τη δουλειά μου».

Το «A Star Is Born» είναι υποψήφιο για επτά Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων των Α′ Ανδρικό και Α′ Γυναικείο για τους Κούπερ και Lady Gaga, αντίστοιχα. Επίσης είναι υποψήφιο στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας και Διασκευασμένου Σεναρίου.

Η συμπρωταγωνίστρια στην ταινία Lady Gaga, δήλωσε πρόσφατα στους L.A Times ότι «στο τέλος της ημέρας ο Μπράντλεϊ γνωρίζει ότι είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης στα μάτια μου και στα μάτια όλων των συμμετεχόντων της ταινίας. Γνωρίζω ότι είναι τόσο χαρούμενος που προταθήκαμε όλοι και η ταινία αναγνωρίστηκε. Αισθανόμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση».

Οι δυο τους αναμένεται να ερμηνεύσουν στη σκηνή το επιτυχημένο τραγούδι και υποψήφιο για Όσκαρ, «Shallow», παρά το άγχος του Κούπερ, όπως πρόσφατα δήλωσε.

Η 91 τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στη βρετανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.