ΔΙΕΘΝΕΣ
13/06/2019 14:02 EEST

Νέα Υόρκη: Ο Κούμπα Γκούντινγκ κατηγορείται πως χούφτωσε γυναίκα σε μπαρ

Η καταγγελία επαληθεύτηκε μέσα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του μπαρ.

ASSOCIATED PRESS

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, εξετάζει την καταγγελία μίας γυναίκας πως ο γνωστός ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, έπιασε το στήθος της.

Οπως αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα The New York Times, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το βράδυ στο Magic Hour Rooftop Bar, στο ξενοδοχείο Moxy NYC Times Square. Οπως ανακοίνωσαν οι αρχές, η καταγγελία της γυναίκας, είναι αληθής, καθώς μπόρεσαν να την επαληθεύσουν, μέσα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, που υπάρχουν στον χώρο.

Στο βίντεο, ο Γκούντινγκ εμφανίζεται να πιάνει με το χέρι του το στήθος της κοπέλας, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η απόφαση σχετικά με το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον ηθοποιό, ανήκει στον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Σάιρους Βανς Τζούνιορ, ο οποίος το 2015, είχε δεχτεί σκληρή κριτική, σε αντίστοιχη υπόθεση, είχε αρνηθεί να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταιν.

Ο δικηγόρος του Γκούντινγκ , δήλωσε ότι ο ηθοποιός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και προέβλεψε ότι το περιεχόμενο της βιντεοκασέτας θα τον δικαιώσει.

Ο Κούμπα Γκούντινγκ, 51 ετών, αναμένεται να μεταβεί στο τμήμα Ειδικών Θυμάτων της αστυνομίας, την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Πηγή: The New York Times