Νέα προβλήματα για τον Kanye West: Αγωγή από πρώην βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση

Εκτός από τα χυδαία μηνύματα, η ίδια φέρεται να έχει στη διάθεσή της φωτογραφίες και βίντεο του West, που συνευρίσκονταν με άλλες γυναίκες.
via Associated Press

Ο Kanye West έχει εμπλακεί σε μια νέα δικαστική διαμάχη με την πρώην βοηθό του, Lauren Pisciotta, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, παράνομη απόλυση και παραβίαση συμβολαίου.

Σύμφωνα με το Page Six, στην κατάθεσή της, η Lauren Pisciotta ισχυρίζεται ότι άρχισε να εργάζεται για τον ράπερ τον Ιούλιο του 2021, καθώς εκείνος ετοιμαζόταν να λανσάρει τη σειρά ρούχων «Yeezy».

Στην influencer, η οποία συνεργάστηκε επίσης με τον West σε μερικά τραγούδια του «Donda», προσφέρθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια για τη δουλειά.

Ο μόνος όρος ήταν να είναι στη διάθεση του κροίσου του «Heartless» 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάτι που αποδέχτηκε.

Στην αγωγή της, η Pisciotta ανέφερε ότι έβγαζε επιπλέον ένα εκατομμύριο δολάρια από το OnlyFans, μέχρι που ο 46χρονος West της ζήτησε να διαγράψει τον λογαριασμό της το 2022.

Σε αντάλλαγμα, ο Kanye West φέρεται να αύξησε τον μισθό του μοντέλου στα 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να αντισταθμίσει το χαμένο της εισόδημα. Ωστόσο, φέρεται να μην προσάρμοσε ποτέ τον μισθό της.

Λίγο μετά την αύξηση, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα.

Εκτός από τα χοντροκομμένα μηνύματα, φέρεται να μοιράστηκε λεπτομέρειες για σεξουαλικές πράξεις που ήθελε να βιώσεις, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες.

Η Lauren Pisciotta φέρεται επίσης να έλαβε προσωπικές φωτογραφίες νυν και πρώην υπαλλήλων του Kanye West -τόσο ανδρών όσο και γυναικών.

Στη αγωγή της η Lauren Pisciotta περιέγραψε πολλά άλλα περιστατικά με τον τραγουδιστή, τα οποία περιελάμβαναν το γεγονός πως αυτοϊκανοποιούνταν ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ρωτώντας για τα μεγέθη του πέους των φίλων της και φέρεται να την ανάγκασε να βγάλει τη ζακέτα της ενώ ήταν στο γραφείο επειδή κάλυπτε πάρα πολλά.

Σε ένα άλλο περιστατικό, την έκλεισε μαζί του σε ένα δωμάτιο και αυνανίστηκε δίπλα της πριν αποκοιμηθεί. Υποστήριξε επίσης ότι θύμωσε αφού απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο να βγει ραντεβού μαζί του ή να κάνουν σεξ.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η Lauren Pisciotta είχε πάρει προαγωγή σε Chief of Staff των εταιρειών του Kanye West και είχε έναν μισθό 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, μόλις έναν μήνα αργότερα την απέλυσε.

Στην Lauren Pisciotta προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, την οποία επίσης φέρεται να μην έλαβε ποτέ.

Στην αγωγή της τώρα ζητά αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Εκτός από τα χυδαία μηνύματα, η ίδια φέρεται να έχει στη διάθεσή της φωτογραφίες και βίντεο του West, που συνευρίσκονταν με άλλες γυναίκες.

Η Pisciotta φέρεται, επίσης, να έλαβε από τον West προσωπικές φωτογραφίες νυν και πρώην υπαλλήλων της Yeezy, τόσο «ανδρών όσο και γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα, ο West κατηγορήθηκε ότι απέλυσε υπάλληλό του λόγω του χρώματος του δέρματός του.

Δημοφιλή