Νέα σειρά FIAT Professional Fiorino

Αναβαθμισμένο σε επίπεδο δυνατοτήτων και υπηρεσιών, διαθέσιμο για παραγγελίεςμε όφελος 2.000 ευρώ
.
.
STELLANTIS

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, το Fiorino, ανανεώθηκε με ακόμα περισσότερα στοιχεία.

Διατίθεται με έναν εντυπωσιακό, για την κατηγορία, εξοπλισμό, χάρη και στην επιλογή του καινοτόμου πακέτου PACK TECNICO που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα mirroring, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής 7’’, επιλογή διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα), προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης, αισθητήρες στάθμευσης και εφεδρικό τροχό κανονικών διαστάσεων.

Το Fiorino εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 1.3MTJ προδιαγραφών Euro6.4 με απόδοση 95 ίππων και 200Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Η ισχύς του κινητήρα υποστηρίζει με άνεση τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς που προσφέρει, αναλογικά με το μήκος του (3,96μ.), με όγκο χώρου φόρτωσης έως 2,8κ.μ. και 535 κιλά ωφέλιμο φορτίο.

Η FIAT Professional το προσφέρει με χρηματική έκπτωση 2.000 ευρώ, δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ., 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας και με περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους που διαχρονικά προσφέρει η μάρκα μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών.

Οι τιμές ξεκινούν από 20.440 ευρώ.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα