Νέα Ζηλανδία: Ο Σερ Ελτον Τζον έχασε την φωνή του κατά την διάρκεια συναυλίας

Ο κόσμος που είχε κατακλύσει τον συναυλιακό χώρο απέδωσε στον σπουδαίο μουσικό ένα παρατεταμένο χειροκρότημα
Dave Simpson via Getty Images

Ο Σερ Ελτον Τζον, βίωσε μία πολύ δύσκολη στιγμή στην καριέρα του την Κυριακή, στη Νέα Ζηλανδία, καθώς αναγκάστηκε να διακόψει την συναυλία που έδινε, όταν προσβλήθηκε από πνευμονία.

Ο 72 ετών βρετανός τραγουδιστής, έχασε την φωνή του κατά την διάρκεια της συναυλίας, στο στάδιο Μάουντ Σμαρτ, του Οκλαντ.

«Έχω χάσει εντελώς τη φωνή μου, δεν μπορώ να τραγουδήσω.Πρέπει να φύγω. Λυπάμαι », είπε ο Σερ Ελτον Τζον στον κόσμο.

Μάλιστα φάνηκε να ξεσπάει σε κλάματα καθώς ακουμπούσε το κεφάλι του πάνω στο πιάνο.

Ο κόσμος που είχε κατακλύσει τον συναυλιακό χώρο απέδωσε στον σπουδαίο μουσικό ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, την ώρα που αποχωρούσε από την σκηνή με την βοήθεια των συνεργατών του.

Η συναυλία αυτή ήταν η πρώτη από μία σειρά στην Νέα Ζηλανδία και αποτελεί μέρος της παγκόσμιας περιοδείας «Farewell Yellow Brick Road».

Αμέσως μετά, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Σερ Ελτον Τζον, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην συναυλία λέγοντας πως, «Επαιξα με την ψυχή μου μέχρι την στιγμή που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπημένος. Τα έδωσα όλα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική υποστήριξη σας και για όλη την αγάπη που μου δείξατε κατά την διάρκεια της αποψινής συναυλίας. Σας είμαι αιώνια ευγνώμων. Αγάπη, Ελτον».

Να σημειωθεί πως η «Ατυπη Πνευμονία» που αντιμετωπίζει ο Σερ Ελτον Τζον, πρόκειται γιά λοίμωξη στους πνεύμονες που συχνά προκαλείται από μολυσματικό ιο, που ανήκει στην οικογένεια των κοροναροϊών και παίρνει τη μορφή επιδημίας ενώ προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή