Νεαρή κατήγγειλε τον βιασμό της από αστυνομικούς μέσα σε τμήμα

Την υπόθεση ανέλαβαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τον βιασμό της από αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κατήγγειλε την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, μία νεαρή κοπέλα περίπου είκοσι ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι ένστολοι την οδήγησαν σε χώρο, τον οποίο χρησιμοποιεί το προσωπικό του ΑΤ Ομονοίας και εκεί τη βίασαν.

Μόλις υπέβαλε την καταγγελία, την υπόθεση ανέλαβαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταγγελόμενοι αστυνομικοί αρνούνται την κατηγορία και μάλιστα ένας από αυτούς φέρεται να δήλωσε ότι πράγματι συνευρέθη σεξουαλικά μαζί της, αλλά με τη συναίνεσή της και σε ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι μέσα στο κτίριο τής Αστυνομίας.

Θεοδωρικάκος: Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προέβη στην κάτωθι ανάρτηση στα socialmedia, σχετικά με υπό εξέταση καταγγελία 19χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από αστυνομικούς:

«Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία δεκαεννιάχρονης γυναίκας.

Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.

Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».

Δημοφιλή