yenaika

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν τη σορό μίας γυναίκας εντός του χώρου.
Στο ηχητικό απότην ραδιοφωνική συνέντευξη ακούγεται να μιλά ασταμάτητα, χωρίς ειρμό, να παλεύει να βρει τις σωστές λέξεις και φράσεις...μέχρι που κάνει λάθος
«Το ερπετό ήταν ακόμα ζωντανό»
Η 37χρονη δέχθηκε επίθεση από τρεις αρκτικούς λύκους - δυνατά δαγκώματα στο λαιμό, την πλάτη και το πόδι και τραυματισμένη σοβαρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Δίπλα της βρέθηκε αναπτήρας και εύφλεκτο υγρό.
Πριν από 16 χρόνια διαγνώστηκε με αιματολογικό καρκίνο, λέμφωμα Hodgkins, και υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.
Αχλάδι, μήλο, σωλήνας, κλεψύδρα ή αθλητικό; Για κάθε σώμα υπάρχει και το κατάλληλο μαγιό που τονίζει τα ωραία σημεία μας.
Της αρχικά τα βρώμικα νερά από τον κουβά σφουγγαρίσματος, τον οποίο στη συνέχεια έσπασε στον ώμο της. Την έσυρε μέχρι το μπάνιο, όπου της έριξε χλωρίνη στο κεφάλι και το πρόσωπο.
Ποια είναι η Κλαούδια Σέινμπαουμ που λάτρεψαν οι Μεξικανοί. Σε εξέλιξη η καταμέτρηση και για Βουλή, Γερουσία, Περιφέρειες. Ήταν οι μεγαλύτερες και αιματηρότερες εκλογές στη χώρα.
Η γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση ισχυριζόμενη πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την είχε μαχαιρώσει. Ελεύθερος ο 57χρονος που έχει συλληφθεί 7 φορές για ενδοοικογενιακή βία.