Νέες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης για τον Κέβιν Σπέισι σε 14χρονο

Επανέρχεται ο 48χρονος Ραπ περιγράφοντας με λεπτομέρειες πως ο 61χρονος διάσημος ηθοποιός του «ρίχτηκε».
Κέβιν Σπέισι. 
Κέβιν Σπέισι. 

Κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης αντιμετωπίζει ο Κέβιν Σπέισι σε νέα αγωγή που κατατέθηκε εναντίον του από τον 48χρονο Αντονι Ραπ κι από έναν άλλο άντρα - στην περίπτωση του Ραπ, μάλιστα, όταν ήταν 14 ετών.

Το περιστατικό της παρενόχλησης συνέβη (κατά τον Ραπ πάντα) σ′ ένα πάρτι στο σπίτι του Σπέισι το 1986. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ενάγοντα, ο Σπέισι του άρπαξε τους γλουτούς τον έριξε σ΄ ένα κρεβάτι και του ”ρίχτηκε”.

Δικηγόρος του Σπέισι αρνήθηκε να κάνει δήλωση στο People.

Κι ένας άλλο άνδρας, με τα αρχικά Σ.Ντ. κατηγόρησε τον Σπέισι για επίθεση όταν ήταν 14 ετών. Τόσο ο πρώτος, όσο και ο δεύτερος ζητούν «απροσδιόριστες αντισταθμιστικές και τιμωρητικές ζημίες από τον Σπέισι».

Ο Ραπ ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατηγορώντας τον Κέβιν Σπέισι στον Οκτώβριο του 2017 όταν μίλησε στο BuzzFeed για την «επιθετική συμπεριφορά» του ηθοποιού του House of Cards.

Ο ηθοποιός Αντονι Ραπ. 
Ο ηθοποιός Αντονι Ραπ. 

«Προσπαθούσε να με αποπλανήσει... ήξερα ότι προσπαθούσε να συνευρεθεί μαζί μου σεξουαλικά», είχε πει.

Οι εισαγγελείς της Μασαχουσέτης απέρριψαν την υπόθεση τον Ιούλιο του 2019, αφού το θύμα αρνήθηκε να παραστεί στη δίκη στο πλαίσιο της δοθείσης προθεσμίας.

Τον Δεκέμβριο του 2019, μια άλλη υπόθεση σεξουαλικής μπαταρίας εναντίον του ηθοποιού απορρίφθηκε όταν ο κατηγορούμενος, ένας μασέρ, φέρεται να πέθανε από καρκίνο τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ: People