Νομίζατε πως το Game of Thrones θα τελειώσει το 2019; Λάθος!

Σας έχουμε μερικά πολύ ευχάριστα νέα

Όσο οι φανατικοί θεατές του Game of Thrones περιμένουν τη τελευταία σεζόν της αγαπημένης τους σειράς το 2019, όλο και μεγαλύτερες εκπλήξεις αποκαλύπτονται καθώς περνά ο καιρός. Μετά από μικρά spoilers που γίνονται ανά καιρούς για τη τελευταία σεζόν από τους συντελεστές της όπως αυτό της Emilia Clark, πλέον είναι και επίσημο ότι η σειρά δε θα τελειώσει εκεί. Όπως ανακοινώνει το HBO μια σειρά, που ουσιαστικά θα είναι το prequel των προσφιλών Παιχνιδιών της Εξουσίας, είναι στα σκαριά.

Σύμφωνα με το Εntertainment News, η νέα αυτή σειρά θα δημιουργηθεί από τον αρχικό συγγραφέα George RR Martin αλλά και από τη Jane Goldman που είναι γνωστή ως παραγωγός των Kick-Ass και Kingsman και ως συγγραφέας της «Γυναίκας με τα Μαύρα».

Το HBO έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής τα εξής: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τα σκοτεινά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την πραγματική προέλευση των White Workers και από τα μυστήρια της Ανατολής μέχρι τους Starks, η ιστορία δεν είναι όπως την ξέρουμε».

Ο συγγραφέας έχει ήδη κάνει ευρέως γνωστό ότι το Game of Thrones δεν τελειώνει το 2019, ενώ το HBO αποκαλύπτει ότι βρίσκονται στα σκαριά αρκετά σενάρια-«πιλότοι» γύρω από τη σειρά. Ένα από αυτά φαίνεται πως εγκρίθηκε γρηγορότερα.

Δεν έχει οριστεί επίσημο χρονοδιάγραμμα εμφάνισης της σειράς καθώς ο πρόεδρος του προγραμματισμού Casey Bloys δήλωσε ότι πρωταρχική τους μέριμνα αποτελεί η 8η σεζόν της original σειράς.

Πηγή: Ε! News