Ντάνι Αλβες στη γυναίκα του Τζοάνα Σανθ για τον βιασμό: Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι τίποτα

Στην φυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μπακ που κατηγορείται για βιασμό εις βάρος νεαρής κοπέλας, καθώς ο εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του.
Ο Ντάνι Αλβες με την σύζυηό του Τζοάνα Σανθ
Ο Ντάνι Αλβες με την σύζυηό του Τζοάνα Σανθ
via Associated Press

Δύσκολες μέρες περνά το μοντέλο Τζοάνα Σανθ. Πρώτα, η Ισπανίδα καλλονή έχασε τη μητέρας της. Στη συνέχεια, πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της Ντάνι Αλβες, αρχικά κατηγορήθηκε και αργότερα φυλακίστηκε για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης.

Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να βρίσκεται φυλακισμένος καθώς ο εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του πριν από δύο μέρες.

Και οι δύο ειδήσεις, που συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα, άφησαν την Τζοάνα Σανθ σοκαρισμένη. Το μοντέλο αρχικά επέλεξε να στηρίξει τον σύζυγό της, αν και αργότερα διέγραψε κάθε ίχνος του στο Instagram.

Ωστόσο, η Marca αναφέρει υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του ζεύγους, στην οποία ο Ντάνι Αλβες φέρεται να είπε πως δεν θυμάται τίποτα για εκείνο το βράδυ επειδή ήταν μεθυσμένος».

«Ο Ντάνι Αλβες της είπε να μην έρθει στο πρώτο επισκεπτήριο, επειδή δεν ήθελε η Τζοάνα να τον δει σε αυτές τις συνθήκες», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Πηγή: Marca

Δημοφιλή