Ντεπ vs Χερντ: Δεν θα καταθέσουν τελικά στο δικαστήριο οι πρώην του, Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντί

Ούτε η μία ούτε η άλλη θα εμφανιστούν τελικά ως μάρτυρες στη δίκη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα η βιομηχανία του θεάματος.
Η Αμπερ Χερντ προσέρχεται στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου
Η Αμπερ Χερντ προσέρχεται στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου

Ηταν μια από τις πολυαναμενόμενες στιγμές της πολύκροτης εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας του ομίλου News Group Newspapers και του εκδότη της Sun Νταν Γούτον, η οποία σε δημοσίευμά της το 2018 ανέφερε ότι κακοποιούσε σωματικά την, 30χρονη τότε, σύζυγό του, Αμπερ Χερντ: Η στιγμή της εμφάνισης των δυο πρώην συντρόφων του, Βανέσσα Παραντί και Γουινόνα Ράιντερ, οι οποίες θα κατέθεταν υπέρ του στη δίκη που έχει εξελιχθεί σε ένα θρίλερ τοξικών αλληλοκατηγοριών μεταξύ του 57χρονου ηθοποιού και της Αμπερ Χερντ.

Βανέσα Παραντί
Βανέσα Παραντί

Κι όμως, ούτε η μία ούτε η άλλη θα εμφανιστούν τελικά ως μάρτυρες στη δίκη που παρακολουθεί με κομμένη ανάσα η Μεγάλη Βρετανία κι η παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σερμπορν, το Ανώτατο Δικαστήριο δεν τις κλήτευσε διότι η Sun δεν αμφισβητεί το επιχείρημά του ότι ποτέ δεν τις κακοποίησε.

Γουινόνα Ράινερ.
Γουινόνα Ράινερ.

Ο Ντεπ κι η γαλλίδα ηθοποιός, Βανέσα Παραντί απέκτησαν δυο παιδιά μετά από 14 ετών σχέση. Με την αμερικανίδα ηθοποιό Γουινόνα Ράιντερ ο Τζόνι Ντεπ έβγαινε μεταξύ του 1990 και του 1993.

Η απολογία της Sun βασίζεται σε 14 κατηγορίες για βιαιοπραγία που έκανε εναντίον του Ντεπ η Αμπερ Χερντ από το 2013 ως το 20126 με σκηνικό το ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες, ένα νοικιασμένο οίκημα στην Αυστραλία κι ένα ιδιωτικό τζετ. Τις αρνείται όλες.

Τζόνι Ντεπ κι Αμπερ Χερντ σε κινηματογραφική πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία
Τζόνι Ντεπ κι Αμπερ Χερντ σε κινηματογραφική πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία