Ντεπ vs Χερντ: Πρώην υπάλληλος του ηθοποιού λέει πως είχε βρει στο σπίτι κομμάτι σάρκας του

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η νεαρή Χερντ εκσφενδόνισε προς τον πρώην σύζυγό της ένα μπουκάλι και τον τραυμάτισε στο δάχτυλο.

H δικαστική διαμάχη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, αναδεικνύει καθημερινά το τοξικό κλίμα ανάμεσα στην σχέση τους και έχει αφήσει άφωνη την παγκόσμια σόου μπιζ. Όχι γιατί τα σύννεφα στην σχέση τους δεν ήταν γνωστά, αλλά γιατί η κάθε μαρτυρία φίλων και γνωστών, το κάθε επιπλέον στοιχείο, αποκαλύπτει ακόμα μια «γκρίζα» πλευρά του γνωστού ζευγαριού.

Το Sky News σε νέο αποκαλυπτικό του δημοσίευμα γράφει για τον πρώην διαχειριστή ακινήτων του Ντεπ, ο οποίος ομολόγησε πως κάποια στιγμή μέσα στο σπίτι του ζευγαριού είχε βρει ένα κομμάτι από το δάχτυλο του έπειτα από έναν τσακωμό των δύο προσώπων.

Ο Μπεν Κινγκ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ντεπ για χρόνια ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε στην δίκη του ηθοποιού εναντίον του ομίλου News Group Newspapers και του εκδότη της Sun, Νταν Γούτον.

Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο πως η Χερντ ήταν το πρόσωπο που ένιωθε ανταγωνισμό στην σχέση, με τον Ντεπ συχνά να την κατηγορεί πως προσπαθούσε να τον προκαλέσει.

Το δάχτυλο του 57χρονου σταρ υπέστη βαθύ κόψιμο κατά την διάρκεια ενός συμβάντος, όταν η 34χρονη Χερντ εκσφενδόνισε προς το μέρος του ένα μπουκάλι.

Η συνήγορος υπεράσπισης της άλλης πλευράς ρώτησε αν ο Κινγκ είχε καθήκον να βρει το κομμάτι σάρκας που είχε χτυπηθεί και εκείνος απάντησε: «Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάπου και όταν ξεκαθάρισα την κατάσταση το βρήκα».

Ο ηθοποιός στο μεταξύ, προτού πάει στο νοσοκομείο, είχε πει στον σωματοφύλακά του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες: «Απλά μου έκοψε το δάχτυλο».

Ο Κινγκ εξήγησε στο δικαστήριο πως βρήκε το κομμάτι της σάρκας κοντά σε ένα μπαρ στο σπίτι που νοίκιαζε το ζευγάρι, ενώ ο Ντεπ συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η δικηγόρος της αντίπαλης πλευράς ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως ο Κινγκ δεν μπορεί με ακρίβεια να πει πού και πώς συνέβη ο τραυματισμός.

Εκείνος, σύμφωνα με το δημοσίευμα απάντησε: «Δεν είμαι γιατρός. Μπορώ να πω τι είδα όταν έφτασα στο σπίτι».

Ο Κινγκ ρωτήθηκε επίσης από την δικηγόρο αν υπήρχαν «ούρα στο πάτωμα» και η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική.

Ο Ντέιβιντ Σέρμπορν, εκπρόσωπος του Ντεπ, δήλωσε στο δικαστήριο πως η Χερντ σε ακρόασή της είχε πει πως ο Ντεπ κάποια στιγμή ούρησε εντός της οικίας και μπροστά της.

Η δήλωσή της ειδικότερα ήταν η εξής: «Προσπαθούσε να γράψει με τα ούρα του το όνομα μου στο χαλί».

Στη δίκη κατέθεσε και ο σωματοφύλακας του Τζόνι Ντεπ, Μάλκομ Κόνολι, αναφερόμενος στο περιστατικό.

Ο σωματοφύλακας επέμεινε ότι δεν έχει δει ποτέ τον Ντεπ να χτυπά την Χερντ. «Δεν θα ανεχόμουν ποτέ έναν άνδρα που χτυπά μια γυναίκα. Ανεξάρτητα του ποιος είναι. Ούτε καν αν είναι το αφεντικό μου. Ούτε αν ήταν ο πάπας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σάσα Γουάς, εκπροσωπώντας τη Sun, διάβασε στο δικαστήριο απόσπασμα από το ημερολόγιο που κρατούσε η Χερντ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος που είχε κάνει το ζευγάρι στη νοτιοανατολική Ασία.

Σύμφωνα με το απόσπασμα, οι δυο τους είχαν έναν «τρομερό καβγά» και κάποια στιγμή η Χερντ βρέθηκε με την μπλούζα του Ντεπ τυλιγμένη γύρω από τον λαιμό της. Ο Κόνολι, που είχε συνοδεύσει το ζευγάρι στο ταξίδι, είπε ότι δεν είδε ποτέ τον Ντεπ να χτυπά την Χερντ, ούτε εκείνη ποτέ του είπε κάτι τέτοιο.