Ο Χιου Λόρι αποκαλύπτει τι θα έλεγε ο «Dr House» για τον κορονοϊό

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι βέβαιος για τον τρόπο που θα αντιδρούσε στην πανδημία ο τηλεοπτικός γιατρός που τον έκανε διάσημο.
PA

Η τηλεοπτικό ιατρική σειρά «House» που ξεκίνησε να προβάλλεται το Νοέμβριο του 2004 από το δίκτυο Fox και θεωρήθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του είδους όλων των εποχών, έριξε τίτλους τέλους το 2012 μετά από οκτώ κύκλους. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της ήταν ότι προβλήθηκε σε 66 χώρες του κόσμου, βραβεύθηκε -μεταξύ άλλων- με πέντε Βραβεία Έμι και τρεις Χρυσές Σφαίρες- ενώ το 2008 αναδείχτηκε στην τηλεοπτική σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση παγκοσμίως.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια από το φινάλε της, ο πρωταγωνιστής της, ο Βρετανός ηθοποιός (και μουσικός) Χιου Λόρι παραμένει ταυτισμένος με τον Γκρέγκορι Χάουζ, τον αντισυμβατικό -συχνά έως και μισάνθρωπο- γιατρό που ενσάρκωνε, ο οποίος θεωρούνταν σπεσιαλίστας στον τομέα της διαγνωστικής ιατρικής.

Εν μέσω πανδημίας και ενώ ο πλανήτης δοκιμάζει τις αντοχές του εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο Χιου Λόρι έγραψε στο twitter ότι βεβαίως και δεν θα μπορούσε να μιλήσει εκ μέρους του «Dr House», αλλά ότι είναι σίγουρος πως στην προκειμένη περίπτωση ο Γκρέγκορι Χάουζ θα έλεγε ότι το ζητούμενο δεν είναι η επίλυση του Covid-19. «Πρόκειται για επιδημία, όχι για διαγνωστικό πρόβλημα. Οπότε το επιλύουμε όλοι μαζί μένοντας μακριά ο ένας από τον άλλον», έγραψε στηρίζοντας με τη σειρά του τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης που έχουν θέσει σε ισχύ οι περισσότερες χώρες του κόσμου.

Σημειώση: Ο πατέρας του Χιου Λόρι -οποίος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός με την αμοιβή του να φτάνει τις 700.000 δολάρια ανά επεισόδιο- ήταν γιατρός.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Με πληροφορίες από την αμερικανική έκδοση της HuffPost

Δημοφιλή