Ο λόγος που η Εμίλια Κλαρκ αρνείται πλέον να βγάζει σέλφι με τους θαυμαστές της

Τι εξηγεί η διάσημη ηθοποιός.
Vianney Le Caer/Invision/AP

Όλοι οι θαυμαστές της Εμίλια Κλαρκ θα ήθελαν να έχουν μια φωτογραφία μαζί της. Όπως όμως αποκάλυψε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Game of Thrones» πλέον δεν βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές που συναντά τυχαία στον δρόμο και αυτό για έναν πολύ συγκεκριμένο και ανθρώπινο λόγο.

Η Κλαρκ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ρωτά τους φαν της αν θα ήθελαν να τους υπογράψει κάτι αντί για μια φωτογραφία.

Η Εμίλια Κλαρκ είπε επίσης πως λατρεύει να συνομιλεί με τους ανθρώπους και πως αν κάτι της έχει λείψει από την εποχή που δεν ήταν διάσημη είναι το να μπαίνει σε καταστήματα και να συνομιλεί απλά με τους υπαλλήλους.

«Δεν θεωρώ τις σέλφι τόσο αληθινές. Όταν κάποιος μου ζητά, θέλω να του δώσω και ό,τι άλλο πρέπει στη συνέχεια και φυσικά εννοώ την ανθρώπινη επαφή. Από την άλλη όταν δίνεις σε κάποιον ένα αντικείμενο με την υπογραφή σου, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσεις μια συζήτηση», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Κλαρκ διευκρίνισε πως πήρε την εν λόγω απόφαση μετά από ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε πριν από καιρό σε ένα αεροδρόμιο. «Μιλούσα με την μητέρα μου στο τηλέφωνο και ήμουν στα πρόθυρα μιας κρίσης πανικού. Άρχισα να κλαίω και δεν ήξερα τι συμβαίνει. Τότε ένας φαν μου ζητούσε επίμονα να βγάλουμε μια φωτογραφία. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη», είπε.

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων πως η απόφασή της αυτή συνέβαλε στην ψυχική της ευεξία. «Προσπαθώ να αλληλεπιδρώ με τους θαυμαστές μου, χωρίς να νιώθω πως η ψυχή μου είναι άδεια», συμπλήρωσε.

(Με πληροφορίες από HuffPost Uk)