Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε γιατί δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια

Η συνέντευξή του στον Αντονι Χόπκινς και οι δηλώσεις για τον τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει.
Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε ότι δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια.
Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε ότι δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια.

Ο Μπραντ Πιτ μπορεί να έχει υποδυθεί μερικούς από τους πιο συγκινητικούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη (“Benjamin Button”, “The Tree of Life”), όμως ο ίδιος δεν κλαίει εύκολα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνομιλία του με τον Αντονι Χόπκινς για το περιοδικό Interview, ότι δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια. «Δεν έχω κλάψει εδώ και 20 χρόνια και τώρα είμαι περισσότερο ευσυγκίνητος, συγκινούμαι με τα παιδιά μου, τους φίλους μου, την επικαιρότητα», εξήγησε ο Πιτ. «Νομίζω ότι είναι καλό σημάδι, δεν γνωρίζω πού πηγαίνει αλλά νομίζω ότι είναι καλό».

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν φοβάται να κλάψει δημόσια αυτό το διάστημα, κυρίως στις μέρες μας που «μπορεί να γίνει μάρτυρας της ομορφιάς και των θαυμάτων από τα οποία είμαστε περικυκλωμένοι. Το χάνουμε αυτό όταν είμαστε νέοι», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο Πιτ είπε ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής του, «παλεύει ακόμα με τις ενοχές», αναφερόμενος προφανώς στη μάχη του με την κατάχρηση ουσιών, μετά το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε πει ότι σταμάτησε το αλκοόλ και βρήκε παρηγοριά σε συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαζυγίου που καλύφθηκε σε έντονο βαθμό από τα μίντια. «Συνειδητοποιώ, ως μια αληθινή κίνηση συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για όλες τις επιλογές που έχω κάνει και δεν είμαι υπερήφανος, ότι εκτιμάω αυτά τα παραστρατήματα, επειδή οδήγησαν σε κάποια σοφία, η οποία οδήγησε σε κάτι άλλο», είπε ο Πιτ. Ομως προσπαθεί να υιοθετήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής, μέσα από την αποδοχή των ελαττωμάτων του.

«Ζούμε σε μια εποχή που είμαστε τρομερά επικριτικοί και εύκολα φερόμαστε στους ανθρώπους ως αναλώσιμους. Πάντα δίναμε μεγάλη σημασία στο λάθος. Ομως η επόμενη κίνηση, ο,τι κάνεις μετά το λάθος, είναι αυτό που ορίζει έναν άνθρωπο».

Πηγή: HuffPost US