Ο... όρκος του Ντάνι Ντε Βίτο να μην αποσυρθεί «ποτέ» από την υποκριτική

Kevork Djansezian / Reuters

Ο Ντάνι Ντε Βίτο δεν θα αποσυρθεί «ποτέ» από την υποκριτική. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε πρόσφατα στο Press Association.

Ο 73χρονος ηθοποιός, δημοφιλής για τη συμμετοχή του σε αγαπημένες, κλασικές ταινίες από τις δεκαετίες του ’80 και ’90, συμπεριλαμβανομένων των «Twins», «Matilda» και «Get Shorty», είπε ότι η απόσυρση δεν υπάρχει στα σχέδιά του επειδή έχει ακόμα πάθος για την τέχνη της υποκριτικής.

«Δεν θα αποσυρθώ. Οι ηθοποιοί δεν...αποσύρονται οι ηθοποιοί; Μάλλον ναι. Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά έναν άνθρωπο να αποσύρεται».

Η πρόσφατη κινηματογραφική δουλειά του Ντε Βίτο είναι η συμμετοχή στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Smallfoot», δίπλα στον Τσάνινγκ Τέιτουμ. «Έχω κάνει πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι περισσότερες από αυτές φαντάζομαι είναι παιδικές, αλλά απευθύνονται και σε ενήλικες. Μου αρέσει να περνούν καλά τα παιδιά και να χαμογελούν, να έχουν ένα όμορφο απόγευμα στον κινηματογράφο. Ως παιδί, αγαπούσα τον Τομ και Τζέρι και όλες τις ταινίες της Warner Bros, όλα τα καρτούν. Μου άρεσαν πολύ», είπε ο Ντε Βίτο.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντε Βίτο έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σαν Σεμπαστιάν.

Πηγή: Metro