«Ο Πέτρος και ο Λύκος», παραμύθια και κάλαντα με τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για έξι παραστάσεις.
Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Το κλασικό έργο «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ μαζί με μουσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάλαντα, παρουσιάζονται με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών σε αφήγηση των Δημήτρη Λάλου, Μαριλίτας Λαμπροπούλου και μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής Ζενιώδη, από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και για 6 μόνο παραστάσεις, στις 26, 27, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θέατρου Πειραιά.

Το περίφημο μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος» σε λιμπρέτο και μουσική Προκόφιεφ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου. Αποτελώντας ένα ευφάνταστο μουσικό όχημα, μέσω του οποίου τα παιδιά γνωρίζουν τα όργανα της ορχήστρας, οι χαριτωμένες περιπέτειες του μικρού Πέτρου και του κακού λύκου, έχουν χαρίσει στιγμές μουσικής απόλαυσης σε γενιές και γενιές.

Spiros Katopodis

Ο Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως αφηγητές μαζί με την συνοδεία της Φιλαρμόνια Ορχήστας Αθηνών, θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο.

Ο Σουηδός εικαστικός Daniel Egneus μαζί με την βραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτη και animator Έφη Παππά θα ντύσουν οπτικά με τις ατμοσφαιρικές εικόνες τους την Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία.

Info

Διάρκεια παράστασης 75 λεπτά με διάλειμμα

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

26 Δεκεμβρίου: 12.00 & 15.00

27 Δεκεμβρίου: 17.00

29 Δεκεμβρίου: 17.00

30 Δεκεμβρίου: 12.00 & 15.00

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 20€, 18€, 15€, 12€ και παιδικό: 15€,12€.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα