Ο πρίγκηπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έφτασαν στην Κύπρο

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφθηκαν τις Βρετανικές Βάσεις.

Το πριγκηπικό ζεύγος της Βρετανίας έφτασε στην Κύπρο το μεσημέρι της Τετάρτης, για μία γιορτινή επίσκεψη στις Βάσεις Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού του Κένσιγκτον στου Τουίτερ, ο Δούκας και η Δούκισα του Κέμπριτζ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους γονείς των παιδιών τα οποία συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες του προσωπικού των αεροπορικών Βάσεων της Κύπρου.

«Δεν βλέπουμε την ώρα να πετάξουμε μέχρι το Ακρωτήρι της Κύπρου και να γνωρίσουμε μερικές από τις μαμάδες και τους μπαμπάδες των μικρών που συναντήσαμε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν με όλα τα δώρα και τις κάρτες που τους στέλνετε...» είχε γράψει η Κέιτ Μιντλετον στο Τουίτερ. «Η απουσία των αγαπημένων σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολη αυτή την εποχή. Ο Ουίλιαμ κι εγώ ελπίζουμε ότι η σημερινή μέρα δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχετε για μας...»


Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, «η τρίωρη παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους στις Βάσεις Ακρωτηρίου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός καλύφθηκε και από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).»