Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν συγγραφέας του GoT συνεργάζεται με τη Marvel σε σειρά κόμικ

Η σειρά «Wild Cards» περιλαμβάνει περισσότερα από 25 μυθιστορήματα και 20 διηγήματα.
|
Robert Galbraith via Reuters

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, συγγραφέας του έπους «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», στο οποίο βασίστηκε η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» θα συνεργαστεί με τη Marvel σε ένα νέο πρότζεκτ.

Η συνεργασία αφορά μία νέα σειρά βιβλίων κόμικ βασισμένη στην ανθολογία υπερηρώων «Wild Cards», την οποία συνέλαβε και επιμελήθηκε ο Μάρτιν.

Το «Wild Cards» αφηγείται μία ιστορία που συμβαίνει σε μία εναλλακτική πραγματικότητα, κατά την οποία στη Γη κατοικούν άτομα με υπερδυνάμεις λόγω ενός εξωγήινου ιού και περιλαμβάνει περισσότερα από 25 μυθιστορήματα και 20 διηγήματα, που γράφτηκαν από 40 συγγραφείς σε ένα διάστημα τριών δεκαετιών.

Το πρώτο τεύχος των βιβλίων κόμικ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

«Όπως οι θαυμαστές μου μπορεί ήδη να γνωρίζουν, το “Wild Cards World” κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» είπε ο Μάρτιν.

«Συνεπώς, το να έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι ένας τιτάνας του χώρου όπως η Marvel θα δημιουργήσει την αφήγηση από την αρχή, ως κόμικ, μου προκαλεί μεγάλη χαρά» συμπλήρωσε.

Το πιο γνωστό πρότζεκτ του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, «Game Of Thrones» τελείωσε την εξαιρετικά επιτυχημένη του πορεία το 2019 και το HBO γυρίζει spin-off, συμπεριλαμβανομένης της σειράς πρίκουελ «House of the Dragon» που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο.