Ο «γιγάντιος σκελετός φιδιού» στο Google Maps τελικά δεν ήταν αυτό που νόμιζαν

Είναι γνωστό ως «Το φίδι του ωκεανού» και όταν υπάρχει παλίρροια, είναι ορατό από δορυφόρους
Yasmine DG / 500px via Getty Images

Ψάχνοντας στο Google Street View μπορεί να βρείτε ορισμένα περίεργα και υπέροχα πράγματα. Πολλές φορές όμως μπορεί να την ενθουσιαστείτε για κάτι το οποίο δεν είναι αυτό που φανταζόσασταν.

Ο λογαριασμός TikTok @googlemapsfun δημοσιεύει αποσπάσματα από πράγματα που έχουν βρει χρήστες ψάχνοντας στο Google Maps

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που προβλήθηκε πάνω από δύο εκατομμύρια φορές, αποκαλύφθηκαν ορισμένα από τα «πιο ανατριχιαστικά πράγματα που καταγράφηκαν στο Google Maps χωρίς να το γνωρίζουμε».

Υπάρχουν ορισμένα περίεργα και υπέροχα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο Google Street View, αλλά ένα βίντεο ενθουσίασε ιδιαίτερα τους ανθρώπους καθώς νόμιζαν ότι βρήκαν έναν τεράστιο σκελετό φιδιού.

Για παράδειγμα χρήστες, ανακάλυψαν στα δάση της Ρωσίας έναν γιγάντιο «Bigfoot».

Άλλοι χρήστες, ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν έναν σκελετό φιδιού μήκους τριάντα μέτρων στη Γαλλία που μπορεί να φανεί από δορυφόρους.

Η φωνή λέει: «Κάπου στη Γαλλία, μπορούμε να δούμε κάτι γιγάντιο που μπορείτε να δείτε μόνο με τη βοήθεια του δορυφόρου.

«Κρυμμένο στο Google Earth, οι χρήστες πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα γιγάντιο φίδι. Είναι περίπου τριάντα μέτρα μήκος και μεγαλύτερο από οποιοδήποτε φίδι που έχει πιαστεί πριν».

Όμως, δυστυχώς ο σκελετός δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Ο σκελετός του φιδιού που βρέθηκε στο Σέντ-Μπρεβέν-Λες-Πίνς, μια γαλλική πόλη κοντά στη Νάντη είναι μια εγκατάσταση τέχνης κατασκευασμένη από μέταλλο.

Το γλυπτό δημιουργήθηκε από τον Κινέζο καλλιτέχνη Χουάνγκ Γιονγκ Πινγκ και έχει μήκος 130 μέτρα. Είναι γνωστό ως «Το φίδι του ωκεανού» και όταν υπάρχει παλίρροια, είναι ορατό από δορυφόρους.

Ένας τοπικός τουριστικός ιστότοπος ανέφερε: «Από τον Ιούνιο του 2012 ένα τεράστιο φίδι, έργο του Κινέζου καλλιτέχνη Σέντ-Μπρεβέν-Λες-Πίνς, αναδύεται στην παραλία του Μιντίν.

Πηγή: indy100