Οι πρώτες κριτικές για το House of the Dragon μετά την πρεμιέρα στο Λονδίνο

Φαίνεται ότι η υπομονή των θαυμαστών του Game Of Thrones θα επιβραβευθεί.
Το καστ του House Of The Dragon στην πρεμιέρα του Λονδίνου.
Το καστ του House Of The Dragon στην πρεμιέρα του Λονδίνου.
Scott Garfitt/Invision/AP/Shutterstock

Με λιγότερο από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι το ντεμπούτο του House οf the Dragon, είναι κατανοητό ότι οι θαυμαστές του Game Of Thrones μπορεί να αισθάνονται λίγο νευρικοί για το πώς ακριβώς θα είναι το νέο prequel.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα - παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου του House Of The Dragon, (σ.σ. το πρώτο spin-off της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones) όπου το καστ συναντήθηκε με προσωπικότητες και προσκεκλημένους δημοσιογράφους (μεταξύ των οποίων και της HuffPost UK) οι οποίοι ήταν τόσο τυχεροί ώστε να είναι οι πρώτοι που το παρακολούθησαν.

Και ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες μέχρι να γίνουν οι πρώτες πλήρεις κριτικές λόγω των αυστηρών εμπάργκο που έθεσε το HBO, όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις πρώτες τους εντυπώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αρχικές κριτικές είναι αρκετά λαμπερές.

Μέχρι τώρα, οι πρώτες κριτικές έχουν επαινέσει το House of the Dragon ως «τέλειο», «απολύτως υπέροχο», και «μια ευχάριστη έκπληξη μετά την όγδοη σεζόν» - αν και πολλοί έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι, όπως και ο «προκάτοχός» του, δεν είναι για όσους δεν το λέει η καρδιά τους:

Τοποθετημένο δύο αιώνες πριν από τα γεγονότα του Game Of Thrones, το House οf τhe Dragon παρουσιάζει μια σειρά από νέους χαρακτήρες που διεκδικούν τον εμβληματικό θρόνο, με το καστ να περιλαμβάνει τους Ματ Σμιθ, Πάντι Κόνσινταϊν, Έμα Ντ’ Άρκι και Στιβ Τουσάν κ.α.

Το House οf the Dragon θα είναι διαθέσιμο στο Sky και το Now από την Δευτέρα 22 Αυγούστου.