Ολίβια Νιούτον Τζον: Η πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και το αισιόδοξο μήνυμα για την νέα χρονιά

Αστείρευτη πηγή ενέργειας κι αισιοδοξίας παραμένει για την νέα χρονιά από την 72χρονη Νιούτον Τζον πουέχει διαγνωσθεί 3 φορές με καρκίνο.
Ολίβια Νιούτον Τζον
Ολίβια Νιούτον Τζον

Μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας για την νέα χρονιά εκπέμπει στα 72 της χρόνια η Ολίβια Νιούτον Τζον. Η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο στα social media με την ευκαιρία των εορτών όπου ενθαρρύνει τους απανταχού θαυμαστές της να κρατήσουν το πνεύμα ψηλά με την πανδημία του κορονοϊού ΄που ανάγκασε πολλούς να περάσουν μοναχικές γιορτές.

«Γειά σας! Θα ήθελα να σας ευχηθώ (να περάσετε) την πιο ευτυχισμένη και την πιο υγιή περίοδο γιορτών», έγραψε. «Ελπίζω ότι το 2021 θα φέρει καλύτερα πράγματα και πιο ευχάριστα νέα», συμπλήρωσε. «Ας κρατήσουμε το πνεύμα μας ψηλά κι ας κάνουμε θετικές σκέψεις. Θα το περάσουμε κι αυτό... (Στέλνω) πολλή αγάπη σε όλους σας». Πρόσφατα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Τζον Εστερλινγκ, να ανταλλάσσουν ένα ζεστό φιλί κάτω από ένα γκυ ενημερώνοντας παράλληλα τους ακολούθους της για τα οφέλη της χρήσης του.

Η Ολίβια Νιούτον Τζόν, πάλαι ποτέ Σάντυ του Grease, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2013 και η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έχει τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, έδωσε τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τότε για ποιόν λόγο επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει τη νέα περιπέτεια της υγείας της, απάντησε «σκέφτηκα ότι είναι η ζωή μου και απλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους τον Ιανουάριο ανέφερε: «Το ξεπερνώ, και έτσι το βλέπω... Δεν το σκέφτομαι πολύ, για να είμαι ειλικρινής... Είμαι καλά». Τον Οκτώβριο ανακοίνωσε την δημιουργία του Ιδρύματος Ολίβια Νιούτον Τζον του οποίου αποστολή είναι να υποστηρίξει την έρευνα γύρω από την πρόβλεψη και θεραπεία της ασθένειας του καρκίνου.

ΠΗΓΗ: People