Πάμελα Άντερσον εναντίον #MeToo: «Απλώς μην πηγαίνετε σε ξενοδοχεία με αγνώστους»

Πάμελα Άντερσον εναντίον #MeToo: «Απλώς μην πηγαίνετε σε ξενοδοχεία με αγνώστους»
Omar Vega/Invision/AP

Η Πάμελα Άντερσον καταφέρθηκε εναντίον του κινήματος #MeToo, αναφέροντας ότι είναι «λίγο υπερβολικό» για την ίδια, προσθέτοντας ο καθένας έχει την ευθύνη να κρατάει τον εαυτό του ασφαλή.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch δήλωσε στην εκπομπή Now’s 60 Minutes του αυστραλιανού τηλεοπτικού σταθμού channel 9: «Νομίζω ότι αυτό το κίνημα #MeToo είναι λίγο υπερβολικό για μένα».

Η εκστρατεία που εξελίχθηκε στο παγκόσμιο κίνημα #MeToo ξεκίνησε στα τέλη του 2017 για να δώσει φωνή στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, αλλά η σεξοβόμβα αποκάλυψε ότι η μητέρα της την δίδαξε να μην πηγαίνει με αγνώστους σε ξενοδοχεία.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο φεμινισμός παραλύει τους άνδρες, διευκρινίζοντας ότι η ίδια είναι φεμινίστρια, αλλά ότι πλέον ο φεμινισμός έχει περάσει σε ένα υπερβολικό επίπεδο.

Δύο άλλες γυναίκες που έχουν επικρίνει το κίνημα #MeToo ως υπερβολικό και προβληματικό, είναι η παρουσιάστρια Μέλανι Σάικς και η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, όπως γράφει η Metro.

«Αν ένας άνδρας δεν μπορεί να πει πια σε μια γυναίκα ότι του αρέσει, αυτά είναι βλακείες. Είναι μια απλή ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Πού πάμε όταν δεν μπορούμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για κάποιον άλλον;» αναρωτήθηκε η βρετανίδα Σάικς.

Η δε Λόχαν έχει πει: «Νομίζω ότι οι γυναίκες που μιλάνε για όλα αυτά τα πράγματα, τις κάνει να φαίνονται αδύναμες, ενώ είναι δυναμικές. Έχουμε αυτά τα κορίτσια που βγαίνουν στη δημοσιότητα, που δεν γνωρίζουμε καν ποιες είναι, και το κάνουν για την προσοχή».