ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/05/2019 13:22 EEST

Πειραιάς: Ποιος είναι ο άνδρας που έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών

Οι εκτελεστές ήταν δύο και καλά οργανωμένοι.

Γνωστός στην Αστυνομία για το «βιογραφικό» του στον κόσμο της νύχτας είναι ο 54χρονος, ο οποίος εκτελέστηκε την Τρίτη το με Καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.

Αστυνομικοί συνδέουν τον 54χρονο με αρχηγό ομάδας νονών, σε βάρος του οποίου είχε στηθεί ενέδρα θανάτου στον Πειραιά πριν από μερικούς μήνες. Τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει το σκοπό τους, γιατί το όπλο που χρησιμοποίησαν μπλόκαρε.

Το 2010 είχε γίνει στόχος ξανά ο 54χρονος στο Χαιδάρι και μάλιστα την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Ο 54χρονος, όπως και ο αρχηγός της ομάδας νονών στην οποία φέρεται να ανήκε, είχε μπει στο στόχαστρο αντίπαλης ομάδας νονών της νύχτας.

Οι εκτελεστές ήταν δύο και καλά οργανωμένοι. Επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Opel, πυροβόλησαν το θύμα την ώρα που πήγαινε προς το σπίτι του και τον πέτυχαν στο κεφάλι και στο σώμα. Ο άνδρας που πυροβόλησε περιγράφεται ως άτομο με εμπειρία στα πολυβόλα όπλα. Στη συνέχεια, το όχημα των δραστών κάηκε για να μην αφήσουν ίχνη.

Η δολοφονία του 54χρονου που είχε  ιστορικό ληστειών και εκβιάσεων, αποδίδεται σε «συμβόλαιο θανάτου» και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στον κόσμο της νύχτας. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μία «συνέχεια ξεκαθαρισμάτων», μετά τις δολοφονίες των τελευταίων δύο ετών «πρωτοκλασάτων στελεχών» της νύχτας. 

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post