Πέτσας: Στις 11 Ιανουαρίoυ ανοίγουν όλα τα σχολεία

Τη βεβαιότητα ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, εξέφρασε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Milos Bicanski via Getty Images

Τη βεβαιότητα ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, εξέφρασε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας, μάλιστα πως τα αυστηρότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα, αποτελούν μια προληπτική κίνηση για να επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων με ασφάλεια.

Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επισήμανε επίσης πως με την απόφαση του lockdown για μία εβδομάδα διευκολύνονται και οι ειδικοί, καθώς, όπως είπε, θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη.

Οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα, στις 11 Ιανουαρίου θα επανέλθουν, επανέλαβε ακόμη, προσθέτοντας πως και μέσα στο 2021, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ξετυλίγει μέτρα ή ανακούφισης για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό «πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά», όπως ανέφρε.

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα σενάρια περί ανασχηματισμού τόνισε με νόημα «νέα χρονιά νέο ξεκίνημα», αλλά σημείωσε πώς τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρωθυπουργός.

Δημοφιλή