Σάλος με την γυναίκα που μάχεται για τα κλειστά σχολεία - Κάνει διακοπές στην Καραϊβική

Πολλοί την είπαν υποκρίτρια. Η ίδια έδωσε την δική της απάντηση.
M Swiet Productions via Getty Images

Τα σχολεία στις ΗΠΑ - και σε άλλες χώρες του πλανήτη, όπως η Ελλάδα - είναι έτοιμα να ανοίξουν, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Ένας από τους εκφραστές του, είναι και μία από τις επικεφαλής της Ένωσης Εκπαιδευτικών του Σικάγου που διαμαρτύρεται έντονα για το άνοιγμα των σχολείων, καθώς η άφιξη του τρίτου κύματος της πανδημίας, μπορεί να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερες συνέπειες στην πολιτεία τους.

Παρόλα αυτά, η Σάρα Τσάμπερς φαίνεται πως δεν δίστασε να κάνει τις διακοπές της λίγο πριν την Δευτέρα, όπου οι μαθητές επιστρέφουν στην τάξη. Φαίνεται πως οι ανησυχίες της σταμάτησαν στο αεροδρόμιο, καθώς επισκέφτηκε για παραθερισμό το Πουέρτο Ρίκο. Αν και είναι ένα μικρό νησί της Καραϊβικής, έχει περισσότερα από 110.000 κρούσματα κορονοϊού.

Η ακτιβίστρια της Ένωσης μοιράστηκε φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram που δείχνουν να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα, ενώ φοίνικες ταλαντεύονται γαλήνια από το αεράκι. Σημειώνεται, ότι η Τσάμπερς έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό της, αλλά όχι έγκαιρα, καθώς τα τοπικά ειδησεογραφικά σάιτ πρόλαβαν να την «φακελώσουν».

«Έχουμε ολόκληρη την πισίνα για πάρτη μας. Τώρα, πηγαίνουμε στο παλιό Σαν Χουάν για να φάμε φρέσκα θαλασσινά», έγραφε η Τσάμπερς σε μια από τις λεζάντες των φωτογραφιών της.

Πολλοί χρήστες στα social media αντέδρασαν έντονα, καθώς την χαρακτήριζαν «ανεύθυνη» και ότι «δεν πρέπει να διδάξει στα παιδιά μας από Δευτέρα».

Η εκπαιδευτικός, όμως, δεν άφησε αναπάντητες τις αντιδράσεις. Υπερασπίστηκε τον εαυτό της στο Twitter γράφοντας:«Έκανα 4 covid τεστ (2 ταχεία, 2 PCR) b4 εδώ και φορούσα 2 μάσκες (N95). Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι τα αεροπλάνα είναι ασφαλέστερα από τα μανάβικα. Στο αεροπλάνο φορούσαν όλοι μάσκες. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απίθανο να κολλήσω κορονοϊό, επειδή έχω ήδη νοσήσει και μάλιστα βαριά».

Πάντως, αυτή η σκέψη έρχεται σε αντίθεση με τις προειδοποίησεις που εκδίδονται από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί πρέπει να «αποφεύγουν κάθε ταξίδι στο Πουέρτο Ρίκο» λόγω των «πολύ υψηλών επιπέδων Covid» του νησιού.

Πηγή: RT

Δημοφιλή