ΔΙΕΘΝΕΣ
06/03/2019 12:06 EET

Πιλότος κέρασε πίτσα όλους τους επιβάτες επειδή θα καθυστερούσε η πτήση

Η πτήση διακόπηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Kiattisak Lamchan / EyeEm via Getty Images

To να διακοπεί μια πτήση στην οποία επιβαίνεις σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο, τα πράγματα όμως μπορούν να φτιάξουν αν ο πιλότος αποφασίσει να κεράσει πίτσες τους πάντες.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Air Canada που ξεκίνησε από το Τορόντο για να φτάσει στη Σκωτία. Το αεροσκάφος αναγκάστηκε να διακόψει την πτήση του εξαιτίας μιας χιονοθύελλας, ο πιλότος όμως για να κάνει τους επιβάτες να ξεχαστούν παρήγγειλε 23 ολόκληρες πίτσες.

Όπως ήταν φυσικό, όλοι ένιωσαν καλύτερα. Ο επικεφαλής του εστιατορίου που έλαβε την παραγγελία για τις πίτσες με τυρί και πεπερόνι είπε πως στην αρχή ενημέρωσε τον πιλότο πως θα χρειαζόταν χρόνο για την προετοιμασία του φαγητού.

Σημείωσε επίσης πως η επιχείρησή του ποτέ δεν είχε αναλάβει να παραδώσει πίτσα σε αεροπλάνο και μαζί με το προσωπικό γελούσαν όλη τη νύχτα για την ασυνήθιστη πράξη. Ο πιλότος στη συνέχεια μόλις έφτασαν οι προμήθειες, προέτρεψε τους επιβάτες να μεταβούν στην πόρτα για να παραλάβουν την έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει.

Μια επιβάτης είπε στο CNN πως έδωσε συγχαρητήρια στον πιλότο που ενημέρωσε έγκαιρα τους επιβάτες για την καθυστέρηση και για το γεγονός πως τους παρείχε φαγητό. Το αεροσκάφος διέκοψε την πτήση του για οκτώ ολόκληρες ώρες.

«Ήταν μια εμπειρία που θα μπορούσε να μας προκαλέσει πολύ άγχος, όμως εκείνος κατάφερε να μας χαλαρώσει», συμπλήρωσε.

«Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας που βρίσκονταν στο αεροπλάνο μοίρασαν κομμάτια σε όλους τους επιβάτες. Γενικά όλοι ενδιαφέρθηκαν ώστε όλοι να φάνε κάποιο κομμάτι. Κανείς δεν είχε σκοπό να κρατήσει πολύ για τον εαυτό του», εξήγησε στη συνέχεια.