Ποιος αγαπημένος ήρωας του «Stranger Things» ήταν να πεθάνει στην 4η σεζόν

Τα αδέρφια Ντάφερ, οι δημιουργοί της σειράς είχαν δεύτερες σκέψεις και τελικά "έσωσαν" τον χαρακτήρα.

Οι φανς του «Stranger Things» χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν την απώλεια ενός αγαπημένου νέου ήρωα στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν της σειράς. Αλλά στο αρχικό σενάριο, ένας άλλος αγαπημένος νεοφερμένος χαρακτήρας επρόκειτο να πεθάνει, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δημιουργοί της σειράς Mατ και Ρος Ντάφερ στο Collider.

Προσοχή: Ακολοθούν spoilers του “Stranger Things 4”.

«Νομίζω ότι υπήρχε μια εκδοχή όπου ο Ντιμίτρι (γνωστός και ως Eντζο), δεν τα κατάφερε», είπε ο Ματ Ντάφερ στην ιστοσελίδα, αναφερόμενος στον Ρώσο δεσμοφύλακα. «Τελικά τη γλίτωσε. Αυτή είναι η [πιο] ριζική απόκλιση από την αρχική ιδέα σε σχέση με το σενάριο που καταλήξαμε».

Στην τέταρτη σεζόν, ο Dmitri Antonov (Tom Wlaschiha) έκανε συμφωνία με τον Jim Hopper (David Harbour) για να τον βοηθήσει να δραπετεύσει. Ωστόσο, και οι δύο τους πρόδωσε ένας άλλος νέος χαρακτήρας, ο Yuri Ismaylov (Nikola Djuricko).
Στην τέταρτη σεζόν, ο Dmitri Antonov (Tom Wlaschiha) έκανε συμφωνία με τον Jim Hopper (David Harbour) για να τον βοηθήσει να δραπετεύσει. Ωστόσο, και οι δύο τους πρόδωσε ένας άλλος νέος χαρακτήρας, ο Yuri Ismaylov (Nikola Djuricko).
Vianney Le Caer/Invision via Associated Press

Στην τέταρτη σεζόν, ο Ντμίτρι Aντόνοφ ( τον υποδύεται ο Γερμανός ηθοποιός Τομ Βλάστσιχα) έκανε συμφωνία με τον Τζιμ Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπουρ) να τον βοηθήσει να δραπετεύσει. Ωστόσο, και τους δύο τους πρόδωσε ένας άλλος νέος χαρακτήρας, ο Γιούρι Ιζμαϊλοφ (Nικόλα Ντζούριτσκο).

Ο Ντμίτρι και ο Γιούρι - παρά την προδοσία του - γρήγορα έγιναν αγαπημένοι ήρωες στους φαν της σειράς. Μάλιστα ο ”μετρ” του τρόμου Στίβεν Kινγκ, του οποίου το έργο ενέπνευσε στοιχεία της σειράς του Netflix, είπε ότι θα ήθελε να δει ένα spinoff να γύρω από τον Γιούρι, γράφοντας στο twitter: ”Λατρεύω αυτό τον γλοιώδη, ύπουλο, Ρώσο, τον Γιούρι. Του αξίζει μια δική του σειρά”.

Παρόλο που ο Ντμίτρι και ο Γιούρι - που τελικά έσωσε αυτούς που είχε προδώσει- επέζησαν, ένας άλλος αγαπημένος ήρωας του κοινού δεν είχε το ίδιο αίσιο τέλος.

Το “Stranger Things 4” μετράει πλέον περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο ώρες προβολής και είναι η δεύτερη σειρά του Netflix - και η πρώτη στα αγγλικά - που ξεπέρασε αυτό το όριο. Το “Squid Game” ( Το Παιχνίδι του Καλαμαριου) ήταν η πρώτη.

Δημοφιλή