ΔΙΕΘΝΕΣ
06/11/2018 16:06 EET

Πώς αντέδρασε ο Σαλβίνι στον «viral χωρισμό» με τη φίλη του

Daniele Venturelli via Getty Images

Η φωτογραφία του Ματέο Σαλβίνι, αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργού Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά στο κρεβάτι με την πρώην του, Ελίσα Ιζοάρντι, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου: Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η Ιζοάρντι, τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, στο Instagram, μαζί με ένα μήνυμα αποχαιρετισμού για τον χωρισμό τους, του οποίου είχε προηγηθεί μια τριετής σχέση.

 

 

Η ανάρτηση «έγινε viral» στο Διαδίκτυο, κάνοντας θραύση στα social media, καθώς σίγουρα επρόκειτο για μια προσωπική εικόνα στην οποία το κοινό δεν είχε συνηθίσει να βλέπει τον Σαλβίνι, γνωστό για την πολύ σκληρή του στάση στα θέματα μετανάστευσης.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ο Σαλβίνι δεν φάνηκε να κόπτεται ιδιαιτέρως: Όπως είπε για το θέμα της επίμαχης φωτογραφίας, τους Ιταλούς «δεν τους νοιάζουν αυτά».

Η σχέση τους είχε τελειώσει πριν από δυόμισι μήνες, αλλά η Ιζοάρντι, που παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής, αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη τώρα, όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Chi. Ως προς τον λόγο, είπε πως «ήμασταν πολύ χώρια εξαιτίας δεσμεύσεων που έχουμε και οι δύο».

Όταν η Ιζοάρντι έκανε την ανάρτηση, ο Σαλβίνι ταξίδευε προς τη Γκάνα για συζητήσει τον επαναπατρισμό μεταναστών. Αργότερα στο Facebook έγραψε το εξής: «Πολυάσχολη ημέρα στην Αφρική για τη μετανάστευση και την ασφάλεια, αλλά το τηλέφωνο χτυπά από την Ιταλία για άλλα θέματα».