Ο Σαλβίνι χώρισε και η φίλη του ανέβασε στο Instagram φωτογραφία τους στο κρεββάτι

O Ματέο Σαλβίνι, αναπλ. Πρωθυπουργός της Ιταλίας, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά έχει γίνει διεθνές γνωστός για την ακροδεξιά και αντιμεταναστευτική ρητορική του, τα λαϊκιστικά του συνθήματα και την κόντρα του με την Κομισιόν για την ιταλική οικονομία.

Τώρα, όμως ο Σαλβίνι, φαίνεται πως θα απασχολήσει πολύ και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Όπως φαίνεται, χώρισε από την αγαπημένη του Ελίσα Ιζοάρντι η οποία είναι γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στην Ιταλία και μοντέλο.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και τελικά ήταν η ίδια η 36χρονη αυτή που επιβεβαίωσε την κατάληξη της σχέσης τους με έναν καθόλου κομψό τρόπο.

Η Ιζοάρντι, προέβη σε σχετική ανάρτηση στο Instagram την οποία όμως συνόδευσε μια μια φωτογραφία από πολύ προσωπική στιγμή του ζευγαριού με τους δύο τους στο κρεββάτι. Εκείνος με κλειστά μάτια και γυμνός (τουλάχιστον απ′ ότι φαίνεται στη φωτογραφία) την φιλά στο λαιμό ενώ έχει κλειστά τα μάτια του και εκείνη κοιτάζοντας στον φακό τραβάει τη φωτογραφία.

Στο κείμενο που συνοδεύει στην ανάρτηση ευχαριστεί τον Σαλβίνι για τις στιγμές που έζησαν και αποχαιρετά, όπως αναφέρει, με σεβασμό την μεγάλη αγάπη που μοιράστηκαν.

Το κείμενο της ανάρτησης είναι φυσικά προσεκτικά διατυπωμένο αλλά η χρήση μιας φωτογραφίας που παρουσιάζει το ζευγάρι σε τόσο προσωπικές στιγμές θα έλεγε κανείς πως μάλλον εκθέτει τον πολιτικό και μάλλον του κάνει ζημιά.

Η σχέση του διαζευγμένου πολιτικού με την Ελίζα Ιζοάρντι ξεκίνησε το 2015 και κάποια στιγμή φαινόταν πως θα παντρευτούν. Ο 45χρονος Σαλβίνι δήλωσε ερωτευμένος με την τηλεπερσόνα σε σημείο που έλεγε «δεν μπορώ να ζήσω μακριά της».

Κάτι φαίνεται όμως πως πήγε στραβά.