Πώς ένα παιδί τριών ετών κλείδωσε το iPad του μπαμπά του μέχρι το 2067

Ή πιο συγκεκριμένα για 25 εκατομμύρια λεπτά.
Westend61 via Getty Images

Είναι συχνό φαινόμενο τα μικρά παιδιά να κάνουν ζημιές, κάποιες όμως από αυτές έχουν και μεγαλύτερο κόστος. Η περίπτωση ενός μικρού στις ΗΠΑ που μάλλον έβαλε τον μπαμπά του σε μπελάδες είναι χαρακτηριστική περίπτωση.

Το παιδί, που είναι τριών ετών, πήρε στα χέρια του το iPad που χρησιμοποιούσε ο μπαμπάς του για τη δουλειά του και χωρίς καν να το καταλάβει άλλαξε τις ρυθμίσεις του κυριολεκτικά για πάντα.

Ο μικρός ειδικότερα κατάφερε να κλειδώσει τη συσκευή για 25 εκατομμύρια λεπτά.

Ο συντάκτης του περιοδικού «The New Yorker», Εβαν Όσνος ανάρτησε στον λογαριασμό του την ειδοποίηση της συσκευής, αφότου ο τρίχρονος επιχείρησε επανειλημμένα να την ξεκλειδώσει. Όπως φαίνεται στην εικόνα, το iPAD θα μπορούσε να λειτουργήσει ξανά σε 25 εκατομμύρια λεπτά, δηλαδή το μακρινό 2067.

«Φαίνεται πως είναι fake news, αλλά είναι το iPad σήμερα, αφότου ο τρίχρονος γιος μου προσπάθησε (επανειλημμένα) να το ξεκλειδώσει. Καμιά ιδέα;» έγραψε ο Αμερικανός.

Η Apple φαίνεται πως διαθέτει ένα σύστημα ασφαλείας, το οποίο αυξάνει τον χρόνο αναμονής ως την επόμενη προσπάθεια ξεκλειδώματος της συσκευής, για κάθε αποτυχημένη απόπειρα.

Πηγή: CNN