Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα: Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση

"Ευχαριστώ" μέσω Twitter, ως απάντηση στην ανάρτηση του Χρήστου Στυλιανίδη, που ανέβασε φωτογραφία με την αποστολή της ΕΜΑΚ, πριν απογειωθεί προς την Τουρκία.
Twitter / Υπουργός Κλιματικής Κρίσης

″Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς την Τουρκία, μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε τη χώρα μας”, αναφέρει σε μία λακωνική ανάρτηση στο Twitter - που έχει πάντως τη σημασία της - η Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Το τουρκικό ευχαριστήριο μήνυμα συνοδεύεται από τη φωτογραφία που ανήρτησε νωρίτερα στην ίδια πλατφόρμα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, με τη φωτογραφία ομάδας 21 πυροσβεστών από την 1 ΕΜΑΚ, η οποία αναχώρησε νωρίτερα για την Τουρκία με δύο (2) διασωστικούς σκύλους και ειδικό διασωστικό όχημα.

″Η (ελληνική) αποστολή έτοιμη για αναχώρηση για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους. Συνδράμουμε με κάθε τρόπο στις προσπάθειες αντιμετώπισης συνεπειών του καταστροφικού σεισμού με στόχο να σωθούν ζωές”, γράφει στο δικό του μήνυμα ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα