Πρώην καθηγήτρια ιστορίας που έκανε καρίερα στο onlyfans έμεινε έγκυος από πρώην μαθητή της

Απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ο λογαριασμός που διατηρούσε στο OnlyFans.
.
.
NYPost

Πρώην καθηγήτρια ιστορίας που έγινε σταρ στο OnlyFans αποκάλυψε ότι είναι έγκυος από πρώην μαθητή της, με τον οποίον πέρασαν μια βραδιά πάθους.

Η Άμι Κούπς, 33 ετών - η οποία στο παρελθόν είχε γίνει πρωτοσέλιδο επειδή είχε δηλώσει ότι είναι «αφέντρα» και αντροχωρίστρα - ήταν καθηγήτρια ιστορίας σε σχολείο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, όμως απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ο λογαριασμός που διατηρούσε στο OnlyFans.

Από τη στιγμή που απολύθηκε από το σχολείο δεν είχε καμία επαφή τόσο με τους πρώην συναδέλφους της όσο και με τους μαθητές. Η Κούπς συνάντησε για πρώτη φορά τυχαία έναν παλιό μαθητή της ένα βράδυ που βγήκε σε ένα κλαμπ.

Η πρώην δασκάλα δεν τον αναγνώρισε, καθώς όταν εγκατέλειψε το σχολείο αυτός ήταν 16 ετών. Εκείνος όμως θυμήθηκε ποια ήταν και αμέσως εκδήλωσε το ερωτικό του ενδιαφέρον. Έτσι, μετά από λίγα ποτά κατέληξαν στο σπίτι του, όπου κοιμήθηκαν μαζί.

Παρόλα αυτά, όταν ξύπνησαν το επόμενο πρωί, η 33χρονη είδε τον 22χρονο να είναι κάπως αμήχανος και όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος την αποκάλεσε «κυρία Κούπς». Τότε, είπε ότι γνώριζε ότι ήταν παλιά καθηγήτρια του και πως την θυμόταν, επειδή είχε ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

Η Άμι Κούπς ένιωσε σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε, ενώ έφτασε σε σημείο να δει έγγραφα, όπου αποδείκνυαν πράγματι την ταυτότητα του άντρα που είχε απέναντί της.

«Μου είπε ότι ήταν πρώην μαθητής μου και μάλιστα έβγαλε την επετηρίδα του για να το αποδείξει», είπε χαρακτηριστικά η Κούπς και πρόσθεσε ότι «σοκαρίστηκα. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρη: Δεν είχα ιδέα ότι ήταν πρώην μαθητής και αν το ήξερα, δεν θα είχα πάει σπίτι μαζί του», είπε στο NeedToKnow.online.

Η πρώην καθηγήτρια δεν επικοινώνησε ξανά με τον νεαρό, όμως μετά από λίγες εβδομάδες ένιωσε αδιαθεσία και έκανε τεστ εγκυμοσύνης, όπου το αποτέλεσμα ήταν θετικό. «Όταν το τεστ εγκυμοσύνης φάνηκε θετικό, έμεινα άφωνη», είπε η Κούπς που ήδη έχει έναν 8χρονο γιο και μια κόρη 10 ετών.

«Είμαι πιστή καθολική, οπότε η άμβλωση δεν είναι επιλογή για μένα, αν και υποστηρίζω το δικαίωμα των άλλων γυναικών να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος σοκαρίστηκε όταν έμαθε τα νέα. Παρόλα αυτά, η ίδια ξεκαθάρισε ότι θέλει να μεγαλώσει μόνη το παιδί της και ότι δεν χρειάζεται ο 22χρονος να έχει επαφή με το παιδί του.

«Του είπα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί γιατί έχω οικονομική σταθερότητα και δεν θέλω μια σχέση μαζί του… Θα φροντίσω αυτό το μωρό μόνη μου και είμαστε και οι δύο ικανοποιημένοι να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε ότι «η οικογένειά του δεν έχει ιδέα… Αν νιώθει έτοιμος στο μέλλον, είναι ευπρόσδεκτος να γνωρίσει το μωρό του. Έχει πολλά καλά χρόνια μπροστά του που πρέπει να τα χαρεί. Σίγουρα απόλαυσα τα 20 μου».

Πλέον, η ίδια φροντίζει να αποφεύγει τα αρνητικά σχόλια, ενώ δηλώνει «ενθουσιασμένη να δω τι φέρνει το μέλλον».

Πηγή: NYPost