Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό

Αποκάλυψαν επιτέλους το φύλο του μωρού!
EMPICS Entertainment

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, οι Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι απέκτησαν και τρίτο παιδί και η οικογένειά τους έγινε πολύ μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Enews, η Λάιβλι πρέπει να γέννησε κάποια στιγμή τον Αύγουστο, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από το ζευγάρι. Οι ίδιοι δεν είχαν επιβεβαιώσει το γεγονός και ούτε ήταν γνωστό το φύλο του μωρού.

Την Τετάρτη, όμως, ο Ράιαν Ρέινολντς επιβεβαίωσε τα νέα με μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία είναι εκείνος με την Λάιβλι και το νεογέννητο μωρό τους που όπως φαίνεται είναι κορίτσι!

«Αγαπώ το Μπρίτις Κολούμπια στον Καναδά. Θέλω οι κόρες μου να ζήσουν στο ίδιο φυσικό περιβάλλον που μεγάλωσα κι εγώ. Στις 21 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος που θα ψηφίσετε θα διαμορφώσει την πολιτική για το κλίμα. Είμαι περήφανος για την πρόοδο που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια», έγραψε στο μήνυμά του στο twitter.

Στην φωτογραφία το ζευγάρι φαίνεται πολύ χαρούμενο και χαμογελάει ενώ στην αγκαλιά τους έχουν την νεογέννητη κόρη τους.

Η 32χρονη ηθοποιός του «A Simple Favor» είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας « Detective Pikachu» τον Μάιο, για να βρεθεί δίπλα στον σύζυγο της, Ράιαν Ρέινολντς.

View this post on Instagram

PokeMOM.... Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έχουν ήδη δύο κόρες, την τετράχρονη Τζέιμς και τη δίχρονη Ινέζ.

πηγή: people