Βίντεο: Η επική φάρσα του Ράιαν Ρέινολντς στον Χιου Τζάκμαν για τα γενέθλιά του

Ο ηθοποιός του «X-Men» νόμιζε ότι ο φίλος του για μια φορά δεν αστειεύεται. Μέγα λάθος.
HuffPost India

Η σχέση αγάπη - μίσους μεταξύ του Χιου Τζάκμαν και του Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστή. Το δίδυμο δεν χάνει ευκαιρίες να φέρει σε δύσκολη θέση τον άλλον και να τον τρολάρει. Μία από αυτές τις φορές, ήταν και τα γενέθλια του Τζάκμαν.

Ο Χιου Τζάκμαν εμφανίστηκε στη σκηνή στα πλαίσια του σόου του «The Man. The Music. The Show» το Σάββατο βράδυ, όπου τον περίμενε μια έκπληξη από τον ”φίλο” του Ράιαν.

Το μήνυμα ήρθε μετά την αστεία δήλωση του 51χρονου ηθοποιού επί σκηνής: «Ας δούμε τον Ράιαν Ρέινολντς να κάνει το ίδιο».

«Μην το δημοσιεύετε αυτό! Μην δημοσιεύετε αυτό το μήνυμα! », είπε ο Τζάκμαν στο πλήθος. «Θα έχω 3 εκατομμύρια tweets από αυτόν τα επόμενα 10 δευτερόλεπτα».

Αντί για αυτό, όμως, τον περίμενε ένα πολύ αγενές μήνυμα γενεθλίων.

Στην οθόνη εμφανίστηκε ένα βίντεο με τον Ρέινολντς να δηλώνει πως πληγώθηκε από την δήλωση του φίλου του και στη συνέχεια του τραγούδησε χρόνια πολλά, παρακινώντας όλη την ομάδα να ανέβει επί σκηνής και να τραγουδήσει μαζί του. Η φωνή του, ομολογουμένως, ήταν πολύ καλή!

Στο τέλος του τραγουδιού, ο Ρέινολντς άρχισε να φωνάζει πως δεν είναι καν επαγγελματίας τραγουδιστής και άρχισε να τον βρίζει, φυσικά στα πλαίσια της πλάκας, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

πηγή: huffpost