Ο Ράιαν Ρέινολντς τρολλάρει : Η ψεύτικη κριτική στην Amazon για το δικό του τζιν ποτό

Έχει απίστευτο χιούμορ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε τον Ράιν Ρέινολντς. Εμείς, αλλά και όλος ο πλανήτης.

Είναι καλός ηθοποιός, έχει μια υπέροχη οικογένεια αλλά το κυριότερο, έχει απίστευτο χιούμορ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτήν την φορά ο ηθοποιός, τρέλανε τους φανς του μετά την δημοσίευση μιας κριτικής για το δικό του brand αλκοολούχου ποτού, Aviation Gin.

H κριτική δεν ήταν από οποιοδήποτε χρήστη αλλά την είχε γράψει ο ίδιος χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Champ Nightengale και φυσικά το βαθμολόγησε με 5 αστέρια.

«Λάτρεψα αυτή την κριτική που κάποιος μου έστειλε αφού το έγραψα», γράφει ο ίδιος στην λεζάντα στο twitter.

Ο Ρέινολντς έβαλε τίτλο στην κριτική ”Αγαπώ αυτό το προϊόν, ΑΛΛΑ” και περιγράφει τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που θα δοκιμάσει το Gin.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η ”ιστορία” θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει πλοκή για τις ταινίες «Hungover».

O ηθοποιός γράφει στην κριτική πως το gin ήταν τέλειο αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν οδηγίες για το πόσο πρέπει να πιει κανείς αφού ο «ίδιος» κατέληξε στο Σιάτλ να ξυπνάει δίπλα σε μια γυναίκα που την λένε Λίντα η οποία υποστήριζε πως είναι παντρεμένη μαζί του!

Η απίστευτη ιστορία δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη και πολλοί χρήστες εντυπωσιάστηκαν με τον Ρέινολντς και μερικοί διάσημοι φίλοι του δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν.

«Καταπληκτικό», έγραψε ο Joe Keery.

Ο πρωταγωνιστής του «Deadpool» έγινε ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Aviation Gin τον Φεβρουάριο του 2018, αποφασίζοντας να επενδύσει όταν εντυπωσιάστηκε από την γεύση του.