Ρόμπι Γουίλιαμς μετά τις αντιδράσεις: «Ζεστοί και γενναιόδωροι» οι Έλληνες, λέει σε νέο μήνυμα

Το βίντεο στο Instagram και το κομπολόι με τις μπλε χάντρες που αγόρασε στη χώρα μας.
RITZAU SCANPIX via Reuters

Μπορεί ο Ρόμπι Γουίλιαμς να μάγεψε με την ερμηνεία του το κοινό από τη σκηνή του TerraVibe το περασμένο Σάββατο, στο Rockwave Festival, όμως το ενδιαφέρον του διαδικτύου σχεδόν μονοπώλησε απρεπές σχόλιο του με το οποίο εμμέσως πλην σαφώς αποκαλούσε τους Έλληνες, κλέφτες.

Εκφράζοντας ενδεχομένως μία «συγγνώμη» για τη φράση που προκάλεσε αντιδράσεις, ο διάσημος τραγουδιστής ανάρτησε την Κυριακή, βίντεο στο Instagram, στο οποίο χαρακτηρίζει τους Έλληνες θεατές «ζεστούς» και «γενναιόδωρους σε πνεύμα», επαναλαμβάνοντας το «Ευχαριστώ, Ελλάδα» και δείχνοντας on camera ένα κομπολόι με μπλε χάντρες που αγόρασε στη χώρα μας για «το κακό μάτι».

«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς, γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές, στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμων, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Το σχόλιο που έκανε από σκηνής κατά τη διάρκεια της συναυλίας και το οποίο πυροδότησε αντιδράσεις ήταν το εξής: «... Κανείς δεν ήθελε να αγγίζει τον π@@@@ό μου, αλλά όλοι ήθελαν να κλέψουν τις πολύτιμες πέτρες από το γιλέκο μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να κρατήσεις το γιλέκο Ρόμπι, αλλά εμείς θα πουλήσουμε τις πέτρες στο Ebay», είχε πει αναφερόμενος στο αμάνικο κεντημένο με στρας γιλέκο που φορούσε.

Δημοφιλή