Ρώσος YouΤuber ανατίναξε μια BMW M5 Competition για χάρη των κλικ

Όταν καταφέρνει να πετύχει την BMW, εκείνη εκρήγνυται, προφανώς επειδή είναι φορτωμένη και με εκρηκτικά.
.
.
Youtube

Ακόμα ένα πανάκριβο αυτοκίνητο έκανε στάχτη ένας πλούσιος Ρώσος YouTuber για χάρη των Κλικ.

Πρόκειται για τον Ρώσο YouTuber «LITVIN» που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο βίντεο με «θύμα» αυτή τη φορά μια BMW M5 Competition.

Στο βίντεο, ο «LITVIN» φαίνεται να οδηγεί το αυτοκίνητο μέσα στο χιόνι και να το παρκάρει σε ένα χωράφι. Το περιλούζει με βενζίνη και μετά αρχίζει να εκτοξεύει φλεγόμενα βέλη προς το μέρος του.

Όταν καταφέρνει να πετύχει την BMW, εκείνη εκρήγνυται, προφανώς επειδή είναι φορτωμένη και με εκρηκτικά. Λίγο έλειψε μάλιστα τα συντρίμμια να χτυπήσουν τον YouTuber αλλά και την ομάδα που κατέγραφε το εγχείρημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχαήλ Λίτβιν γίνεται πρώτη είδηση επειδή κατέστρεψε ένα ακριβό αυτοκίνητο. Η αρχή έγινε τον Οκτώβριο του 2020 όταν πυρπόλησε μια Mercedes-AMG GT 63 S ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε τοπική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz που φέρεται να αρνήθηκε να επισκευάσει το αυτοκίνητο. Εκείνο το βίντεο έχει πλέον ξεπεράσει τις 28 εκατομμύρια προβολές.

Στο επόμενο βίντεο πέρασε μια Porsche Taycan μέσα από την τζαμαρία μιας αντιπροσωπίας του Γερμανού κατασκευαστή επικαλούμενος ότι μπέρδεψε τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.