Σάλος από χαστούκι προπονητή σε αθλήτρια τάε κβον ντο σε ζωντανή μετάδοση

«Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας», δήλωσε η μητέρα της.

Σάλος και μεγάλο κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν προπονητή ομάδας τάε κβον ντο να δίνει δυνατό χαστούκι σε 13χρονη αθλήτρια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε αφού οι αγώνες μεταδίδονταν σε ζωντανή μετάδοση, αφού η διοργάνωση προβαλλόταν σε live streaming για τους συγγενείς και φίλους των αθλητών που δεν μπορούσαν να βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Τόσο ο προπονητής όσο και η μητέρα της αθλήτριας προσπάθησαν να…υποβαθμίσουν το γεγονός και μάλιστα η μητέρα κάλυψε τον προπονητή με τις δηλώσεις της.

O προπονητής είπε, μιλώντας στο STAR:
«Αυτή η αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου, από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τη βάλω σε έναν καλό δρόμο, να την τραβήξω από παλιοπαρέες έξω. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες, μπορεί να έδειξα λίγο παραπάνω σκληρός, αλλά δεν είναι όπως ακριβώς φάνηκε. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, έχω μιλήσει και με τη μητέρα της. Μου είπε πως αν χρειαστεί μπορώ να τους ρίξω και μια μπατσούλα».

«Δεν μου απέδωσαν όπως έπρεπε κι εγώ λίγο ξέφυγα. Πάνω στην ένταση έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Το έκανα για να την ξυπνήσω επειδή δεν μου απέδωσε όπως ήθελα. Ήταν μια άτυχη στιγμή, το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα πάρει άλλη διάσταση από την πραγματική, εγώ καταστρέφομαι».

Η μητέρα της 13χρονης κάλυψε τον προπονητή και έδειξε να μην παρεξηγεί τη συμπεριφορά του θεωρώντας τη φυσιολογική!

«Δεν χρειάζεται να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είμαι χωρισμένη κι ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ο προπονητής αγαπά τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας. Δεν έχει ξαναγίνει από τον προπονητή. Αγαπώ τα παιδιά μου. Έγινε μια φορά κι ας το αφήσουμε εκεί. Έγινε πρώτη και τελευταία φορά, δεν πρόκειται να ξαναγίνει πιστεύω», επισήμανε.