Σε δημοπρασία το κοστούμι που φορούσε η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ στις Χρυσές Σφαίρες για φιλανθρωπικό σκοπό

Η ηθοποιός συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τις οργανώσεις που μάχονται στις πυρκαγιές της Αυστραλίας.
|
Σε δημοπρασία το κοστούμι που φορούσε η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ στις Χρυσές Σφαίρες για φιλανθρωπικό σκοπό.
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images
Σε δημοπρασία το κοστούμι που φορούσε η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ στις Χρυσές Σφαίρες για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ πουλάει σε δημοπρασία το κοστούμι που φόρεσε στην 77η τελετή απονομής βραβείων Χρυσές Σφαίρες, για να συγκεντρώσει χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια στην Αυστραλία, λόγω των φονικών πυρκαγιών τις τελευταίες εβδομάδες.

Η δημιουργός και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικές σειράς «Fleabag» έχει τοποθετήσει το χρυσό κοστούμι, μια δημιουργία του οίκου Ralph & Russo, που φόρεσε στην τελετή, στο eBay, καθώς οι πυρκαγιές συνεχίζουν να καίνε εκτάσεις και κατοικίες. Η Γουόλερ-Μπριτζ κέρδισε δυο Χρυσές Σφαίρες.

Η αρχική προσφορά είναι περίπου 40.000 λίρες και η δημοπρασία αναμένεται να λήξει στις 20 Ιανουαρίου.

Η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ πουλάει σε δημοπρασία το κοστούμι που φορούσε στις Χρυσές Σφαίρες.
Daniele Venturelli via Getty Images
Η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ πουλάει σε δημοπρασία το κοστούμι που φορούσε στις Χρυσές Σφαίρες.

Σε βίντεο που κοινοποίησε στο λογαριασμό της στο Twitter, η ηθοποιός είπε στους θαυμαστές της ότι αυτό το κοστούμι άγγιξαν πολλές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Τομ Χανκς στη χειραψία τους, ο Σερ Ελτον Τζον που την αγκάλιασε και η Ολίβια Κόλμαν που ακούμπησε το μάγουλό της στον ώμο της Γουόλερ-Μπριτζ. Ανάμεσα στις προσωπικότητες του Χόλιγουντ που άγγιξαν το κοστούμι, ήταν και οι Ανα ντε Αρμας και Τζόντι Κόμερ.

«Ηδη έχετε το jumpsuit του Fleabag, όμως υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για να ντυθείτε όπως τη Φοίμπι Γουόλερ-Μπριτζ. Δίνει σε δημοπρασία το κοστούμι που φορούσε στις Χρυσές Σφαίρες από τον οίκο μόδας Ralph & Russo, για να στηρίξει την ανθρωπιστική βοήθεια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία», γράφει ο λογαριασμός του Fleabag στο Twitter.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αυτό το μοναδικό και υψηλής ραπτικής κοστούμι που δημιουργήθηκε από τους Ralph & Russo, θα συνεχίσει το ταξίδι του, συνεισφέροντας σε αυτή την επείγουσα αφορμή. Αν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή τη δημοπρασία, μπορούν να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων για να αντιμετωπιστεί αυτή η καταστροφή στην Αυστραλία, ο μελλοντικός αντίκτυπος αυτού του κοστουμιού θα είναι σπουδαιότερος από την τύχη που έφερε σε μένα και όλη την ομάδα του Fleabag πριν από μερικές ημέρες, στις Χρυσές Σφαίρες».

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία, θα δοθούν στις οργανώσεις «Australian Red Cross Disaster Relief & Recovery Fund και WIRES Wildlife Rescue Emergency Fund and Wildlife Victoria». Η Γουόλερ-Μπριτζ είναι μια από τις διασημότητες που δωρίζουν και στηρίζουν τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Αυστραλία, η οποία δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές.

Πρόσφατα πολλοί καλλιτέχνες ανάμεσά τους η Κάιλι Μινόγκ, η Πινκ, ο Κρις Χεμσγουόρθ και ο Σερ Ελτον Τζον, δώριζαν χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πηγή: HuffPost UK

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση