Και η Κάιλι Μινόγκ δωρίζει μισό εκατομμύριο δολάρια στους πυροσβέστες της Αυστραλίας

Η δημοσίευση της Αυστραλής τραγουδίστριας στο Instagram και το μήνυμα προς τους ακόλουθούς της.
Η Κάιλι Μινόγκ δωρίζει μισό εκατομμύριο δολάρια στις πυροσβεστικές δυνάμεις της Αυστραλίας.
Η Κάιλι Μινόγκ δωρίζει μισό εκατομμύριο δολάρια στις πυροσβεστικές δυνάμεις της Αυστραλίας.

Μετά την Πινκ και η Κάιλι Μινόγκ δωρίζει μισό εκατομμύριο δολάρια στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αυστραλίας.

Η δωρεά προέρχεται από όλη την οικογένεια της Αυστραλής τραγουδίστριας. Η Μινόγκ ανακοίνωσε τη δωρεά μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με την ίδια και φόντο την εξοχή της Αυστραλίας. «Πέρυσι είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της πατρίδας μου, περιοχές που δεν είχα ξαναδεί. Επιστρέφοντας στην πατρίδα μου σε τόση απόγνωση για περισσότερες από τις περιοχές της χώρας, είναι θλιβερό. Η οικογένειά μου δώρισε 500.000 δολάρια στις άμεσες πυροσβεστικές υπηρεσίες και την συνεχή υποστήριξή τους στους πληγέντες. Μεγάλη ή μικρή, από κοντά ή μακριά, κάθε ενίσχυση θα βοηθήσει εκείνους που επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Με αγάπη, η οικογένεια Μινόγκ», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Λίγες ημέρες πριν τη δωρεά της Μινόγκ, η Πιν ανακοίνωσε ότι δωρίζει 500.000 δολάρια για να βοηθήσει τις τοπικές υπηρεσίες που μάχονται στην πρώτη γραμμή των πυρκαγιών.

«Νιώθω ότι έχω καταστραφεί βλέποντας το τι συμβαίνει στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις τρομακτικές πυρκαγιές. Δεσμεύομαι να δωρίσω 500.000 δολαρίων απευθείας στις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που μάχονται τόσο σκληρά στην πρώτη γραμμή. Η καρδιά μου είναι μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους στην Oz», έγραψε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Τουίτερ.

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατομμύρια ζώα πέθαναν στις φονικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν τη χώρα τους τελευταίους μήνες.

Δωρεά ενός εκατομμυρίου δολ. από τον Κρις Χέμσγουορθ

Ο Κρις Χέμσγουορθ ανακοίνωσε ότι εκείνος και η οικογένειά του θα δωρίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Ο ηθοποιός δημοσιεύσε την είδηση στο λογαριασμό του στο Instagram, μέσα από ένα βίντεο στο οποίο ενθαρρύνει τους ακόλουθούς του να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. «Ελπίζω ότι κι εσείς μπορείτε να βοηθήσετε. Κάθε σεντ βοηθάει οπότε ο,τι μπορείτε να συγκεντρώσετε, εκτιμάτε πολύ», είπε. Ο Χέμσγουορθ δεν είπε σε ποιους οργανισμούς θα κάνει τη δωρεά, αλλά έδωσε μια λίστα με φιλανθρωπικές οργανώσεις στον κόσμο. «Αυτοί οι οργανισμοί βοηθούν στη στήριξη και ανακούφιση κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», έγραψε.

Πηγή: HuffPost UK