Κάνσας: Σκύλος πυροβόλησε κυνηγό στην πλάτη και τον σκότωσε

Ο τραυματίας πέθανε επί τόπου.
Boldog István Dávid / EyeEm via Getty Images

Ένας κυνηγός πέθανε μετά από πυροβολισμό, που προήλθε από τον δικό του σκύλο, αναφέρει το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάμνερ στο Κάνσας.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, πρόκειται για ατύχημα στο περιθώριο κυνηγιού.

Προκλήθηκε από τον σκύλο που πάτησε τη σκανδάλη ενός κυνηγετικού όπλου στο Κάνσας σε δάσος στα σύνορα με την Οκλαχόμα, αναφέρει το KWCH.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί του Σαββάτου (21/1), το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι οι βοηθοί του ανταποκρίθηκαν σε κλήση για περιστατικό στην περιοχή της 80ης οδού Σάουθ και της Ρίβερ Ρόουντ σχετικά με έναν άνδρα που πυροβολήθηκε στην πλάτη.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι ο άνδρας καθόταν στο μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού του φορτηγού του όταν ο σκύλος πάτησε το τουφέκι στο πίσω κάθισμα, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει. Η σφαίρα χτύπησε τον άνδρα στην πλάτη.

«Οι μονάδες έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση και άρχισαν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Ο τραυματίας πέθανε επί τόπου.

Το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι στο σημείο έσπευσαν επίσης το Τμήμα Άγριας Ζωής και Πάρκων του Κάνσας και η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του Ουέλινγκτον.

Δημοφιλή