Σκρέκας: Έρχεται «Καλάθι των Χριστουγέννων» και περισσότερα προιόντα με «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

«Στόχος είναι να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο των παραπλανητικών προσφορών και εκπτώσεων προς όφελος του υγιούς επιχειρηματικού ανταγωνισμού».
.
.
Eurokinissi

Με την ακρίβεια σε προϊόντα πρώτης ανάγκης να είναι το μεγαλύτερο αγκάθι της κυβέρνησης ενόψει των Χριστουγέννων ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ανακοίνωσε σήμερα την εφαρμογή σύντομα και του «καλαθιού των Χριστουγέννων».

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, ο κ Σκρέκας συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ) όπου συζητήθηκε η εφαρμογή του «Καλαθιού των Χριστουγέννων» και η «Μόνιμη Μείωση Τιμής» 5% με εμπλουτισμό της λίστας με περισσότερα προϊόντα.

Επίσης τέθηκε το θέμα του εξορθολογισμού της λειτουργίας της αγοράς και την αποτροπή των μηχανισμών που αυξάνουν τις τιμές στο ράφι όπως και οι πλασματικές προωθητικές ενέργειες.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ λέγοντας: «Αδιαμφισβήτητος στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την αγοραστική δυνατότητα όλων των καταναλωτών, ιδίως των πιο ευάλωτων, εντός των συνθηκών που δημιουργεί η εισαγόμενη ακρίβεια.

Επίσης, να ξεκαθαρίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα το τοπίο των παραπλανητικών προσφορών και εκπτώσεων προς όφελος του υγιούς επιχειρηματικού ανταγωνισμού και της θωράκισης του καταναλωτικού κοινού».

Δημοφιλή