Στα Γιάννενα ο Ντένζελ Ουάσινγκτον με τον γιο του για την ταινία «Born to be murdered»

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο Τσεπέλοβο μαζί με τη σύζυγό του.
NurPhoto via Getty Images

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον βρίσκεται στο χωριό Τσεπέλοβο Ιωαννίνων για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» με πρωταγωνιστή τον γιό του, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον («Παρείσφρηση»).

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο Epirus Post, τα γυρίσματα που φτάνουν προς το τέλος τους, πραγματοποιήθηκαν στο Τσεπέλοβο, το Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου. «Τα μέλη της παραγωγής κατέκλυσαν το χωριό μας, γέμισαν τα ξενοδοχεία του και με βάση τον αύλειο χώρο του γυμνασίου καθημερινά, μας εντυπωσίασαν με πρωτόγνωρες - για εμάς - σκηνές γυρισμάτων της ταινίας», γράφει στην ιστοσελίδα ο κ. Γιάννης Φερεντίνος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και μετέδωσε την εμπειρία.

Πηγή: Epirus Post

Σύμφωνα με τον κ. Φερεντίνο, ο δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στα Γιάννενα μαζί με τη σύζυγό του με ιδιωτική πτήση από την Αμερική. «Περπάτησαν στα καλντερίμια του χωριού μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα στην πλατεία του Τσεπελόβου. Με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους», αναφέρει ο κ. Φερεντίνος.

Πριν τα Γιάννενα, η παραγωγή βρέθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα. Πρόκειται για μια αμερικανοϊταλική παραγωγή με τον Λούκα Γκουαντανίνο στο τιμόνι («Να με Φωνάζεις με τ’Όνομά σου»).

Πηγή: Epirus Post

Δημοφιλή