Στην κορυφή του κόσμου η Ευαγγελία Πλατανιώτη: Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Συγκέντρωσε 272.9633 πόντους και κατέκτησε την πρώτη θέση.
.
.
ΕΡΤ

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα: Η Ελληνίδα αθλήτρια συγκέντρωσε 272.9633 πόντους και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα είναι κάτι μαγικό, είναι κάτι μοναδικό, δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια υγρού στίβου στη Ντόχα.

Όπως είπε «για να είμαι ειλικρινής πέρσι ήταν σκοπός μου να ήταν η τελευταία μου συμμετοχή στο σόλο. Δυστυχώς είχα πολύ ελλιπή προετοιμασία, γνώριζα τις δυνατότητές μου για αυτό και πείσμωσα και είπα “θα συνεχίσω μέχρι τη Ντόχα”».

Η ίδια εξέφρασε ένα τεράστιο ευχαριστώ στις προπονήτριές της: «πρώτα από όλα στις προπονήτριες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, την κυρία Αναστασία Γκούτσεβα, την κυρία Ναταλία Τσερνέτσκα, την κυρία Χρυσάνθη Θαλασσινίδου, αλλά και την Ισπανίδα προπονήτρια Άννα Ταρές. Πέρυσι ήταν μαζί μου και οι τέσσερις, καθώς και φέτος, ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω».

Μητσοτάκης: «Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο Χ (πρώην twitter) συνεχάρη την Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση τουμ χρυσού μεταλλίου στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ντόχα.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε στην ανάρτηση του:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα»

«Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!»

Δημοφιλή